زود (sm6) تند (sm6) سریع (sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زود (sm6) تند (sm6) سریع (sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده من چه بدانم کدام تاپیک از آنه توست ، یه خواهشم در کنارش بزار دیگه لنتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما که تاپیک ورزشی ندیدیم
برناﻣﻪ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ بچه مایه دارا:
.1 ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻢ .
2 . ﺳﻮﺍﺭ ﻻﻣﺒﻮﺭﮔﯿﻨﯿﻢ ﻣﯿﺸﻢ .
3 . ﻣﯿﺮﻡ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ
4 . ﻋﺼﺮ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﻢ ﻣﯿﺮﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ
.
.
ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﺍ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ :
2
3
4
1
نخند
بذار تو حال خودم باشم نمیخوام پاشم
مهم نیست پشیمون شدم که گفتمنقل قول:
دارم یه ماشین واسه بابام جور میکنم که من میام پیاده نمونه
چی داری میخری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمند... سراغ داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه شناختمت ، انقدر غرور داری حاضر نیستی واسه اینکه قدم رو چشمات بزارم بیام تاپیکت یه خواهش ازم بکنی (sm2)نقل قول:
حالا دو روز بابا ماشین نداشته باشه ، بگو فک کنه ماشین رو بردی تعمیرگاه سرویس کنی دو روز باید ماشین بمونه تو تعمیرگاه (sm70)
2روز نیست و یه ماه میخوام خراب شم انزلینقل قول:
بعدشم 20شهریور عقد بهترین دوستمِ اصفهان میخوام برم
در ضمن اهواز نمیتونه بی ماشین بمونه نیمه ی مردادِ دور از جونش نصف جون میشه توی این گرما
هر کی نموند (sm127)نقل قول:
تو بالاخره بابات اهواز زندگی میکنه یا کرج؟
اگه انقدر اهواز رفت و آمد میکنه خو چرا جمع نمیکنین کلا نمیاین اهواز؟