(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
من دیگه حوصله ی کتاب رو ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم نمیبره (sm120)
باید برم نون بگیرم (sm120)
امام هم طرفدار رئال بوده :نیمار را مسی مصدوم کرد ( امام ره )(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صبح رفتم 10 تا بربري خريدم گذاشتم فريزر (sm79)
بابام میگه افطار باید نون تازه باشه حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم رفتم به نونوایی سپردم که ساعت 7 میام میبرم (sm120) دو رو خاش خاش(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ولي چون من از اين گل پسرا ندارم زياد ميخرم بعد هر دفعه ميذارم تو ماكروويو عين تنور نونوائي داغ ميشه (sm30)
بابای من بدش میاد نون رو بزای تو مایکرویوونقل قول:
حتما باید نون تازه باشه سر افطار
منم دیدم نمیشه هر روز رفت تو صف وایستاد ،رفتم به نونوایی آشنا گفتم حاضر کنه
حوصله ی صف نونوایی رو ندارم
نیمار (sm120)
مسی برسه فینال بهترین بازیکن جام میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من كلآ از نون خريدن بيزارم براي همين با ماشين ميچرخم تا يه نونوائي خلوت پيدا كنم بعد مثل افغانيا زياد ميخرم با اين فرق كه نوشابه نميخرم (sm120)