طرح قشنگی داره ولی در کل خوشم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرح قشنگی داره ولی در کل خوشم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
به داش هادی(sm2) کلن با اواتارها ارتباط برقرار نمیکنی چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال از قسمت قبل
مگه اون یارو که تیریون رو آورد برا کالیسی جذامی نشده بود دست کالیسی رو گرفت الان کالیسی به غا باید بره که (sm120)
مهدی پاکدل: به هیچ وجه قصد خوانندگی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما شاهرخ شاهی در ایسلند در حال خوش گذرانی است
ظاهرا هنو اثر نکرده .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر یراحی ساعت 8 .. (sm50)
شاید منو دیوونه کردی
که عاشق این حال و روزم
چرااااا؟؟؟ (sm81)
(sm51)
رونمایی از کلینیک خانواده درمانی آزاده نامداری
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای من این سریال واقعا بی نظیر بود .. (sm50)
13 قسمت تو یه روز و نصف دیدم !!!! (sm50)
Damien Rice – My Favourite Faded Fantasy
یکی این آلبومو معرفی کرد..خیلی قشنگ بود..بی زحمت اگ داری دو سه تا دیگه تو این مد معرفی کنی ممنونت میشم(sm169)
فداش بشم چقد خوب بود تو این سریال ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خیلی بد بود(sm81)
Amir Amin - Zibatarin Sher
چشمات زیباترین شعرم
توی چشمات منو گم کن
بسه این همه زیبایی بسه
فکری به حال مردم کن...
کدوم سریال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو ترو بلاد دیدمش
شبیه موهای کی؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیشه؟(sm74)
ازین خل بازیا نکن باو کچل میشی(sm3)
(sm120)اون دست دیگش بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فیلمای ژاپنی کره ای چینی کلا چشم بادومی بدم میاد:|نقل قول:
این خوبه؟
منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....یکی از دوستان ک خیلی تعریفش کرد ک ندیده شیفتش شدم.... هنو ندیدم..امین هم بم گفت خوب فیلمی...
نویسنده کتاب تاج و تخت دیوانس به قرعان (sm50) دمش گرم با روانت بازی میکنه(sm27)
امشب میذارم دانلودنقل قول:
امیدوارم خوب باشعهنقل قول:
دیوسا انقدر گیم آف ترونز رو اسپویل نکنید من هنوز قسمت 3 فصل پنجم (sm81)
بجنب باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سر رفتم تاپیک گیم اف فرونس لینک سریالو بزارم رو دل چشمم افتاد به کامنتا (sm81)عوضیا سریالو تعریف نکنید (sm81)
خوب نبود فحش میدم(sm169)نقل قول:
4 فصل رو توی 1 ماه دیدم دیگه از این بیشتر توان ندارم (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
یا خدا
من 3 فصلو تو یه هفته دیدم چشم واسم نموندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من اصلا دکستر ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنل میدی دست الی همین میشه
من که جرئت نمی کنم اون تاپیک برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند برو تجربه بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اینکه دستشو گرفت با همه جاش مالید باو تا بفرستتش پایین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)