نه نشنیدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:))
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نشنیدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:))
البته یزدانی که کلا خوبه و شدیدا توصیه میشه همه البوماش!(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما حتی اگر از سبکشم خوشت نمیاد البوم "خاطرات مبهم" رُ از دست نده (sm50)
از خود شخص شخیص یزدانی بدم میاد (sm98)
ایضا آلبوم آخرش
دلایل خودمو دارم حرفم نباشه (sm70)
تعریف این آلبوم و زیاد شنیدم:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاتکلیف و کجا گمت کردم و دارم
بقیه هم رفت واسه دانلود(sm10)
شاید منم مثل تو با شخصیت حقیقش حال نکنم البته احتمالا با دلایلی متفاوت از تو (sm70)ولی کارش درسته (sm50)نقل قول:
البوم اخرش در بدبینانه ترین حالت قطعا جزو 3 تا البوم سال بود اگر نگیم بهترین (sm111)
البوم پرفکتی! (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب مطمئنا پشیمون نمبشی(sm10)
منم از خودش خوشم نمیاد اما دلیلی ندارم(sm14)
حوصله توضیح دادن ندارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تو این رده بندی های تخیلی می شه قرارش داد ولی باز مشکل دارم هم با خودش هم با آلبوم (sm70)
این حسای بی دلیل معمولا قابل تغییر شاید تحدید نظر کنی به زودی (sm70)نقل قول:
آورین (sm14)نقل قول: