مادرم نمیتونه توی گرما بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مادرم نمیتونه توی گرما بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه دستش به گوشت نمیرسه... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جالب اينه وقتي سانسور آتي رو خوندم كلي خنديدم به سانسور كردنش وقتي ديدم خودم دقيقا همون حركت رو زدم مُردم از خنده (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
من و نامردي (sm2)(sm2)(sm2)
نه بخدا من نرفته بودم تا حالا خودم قرباني بودم (sm30)(sm30)
نقل قول:
اي جان فداي باني اين جمع (sm19) هميشه خوش و خرم باشي عزيزم و دنيا به روت بخنده (sm127)(sm127)
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي، حق داره بخدا هواي كرج بيسته (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به چطوري پوريا جونم بهتري عزيز؟(sm127)
عزيزاني كه شكست عشقي خوردن
با من تكرار كنن
بودم ، بودي ، بود
رفتي ، ريدم ، روت (sm2)
زنه تو دستشويي با صداي بلند شوهرشو صدا ميكنه...
شوهرش بدو بدو مياد پشت در دستشويي ميپرسه: چي شده؟ آب قطع شده؟ در قفل شده؟ حالت بد شده؟
زنه ميگه: نه، مودم رو يه بار خاموش روشن كن آنتنم رفته...!!!
آآآآآآآ قااااااااااااااا
بنظر من اسم سريال " تنهايي ليلا" رو بايد ميذاشتن " بدبخت تر از ستايش "...
آخ آخ الان یادم اومد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ ؛ دهن جفتتون سرویس همش حرکتای تیکنیکی میاین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ؟ نامردی؟ شیب؟ بام؟ (sm2)
من به قربانی بودنت هم مشکوکم (sm70)
فدا بشم ، مرسی همچنین واسه همه دوستای گلم (sm127)
درود بر گل مینا (sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بدونی چه ذوقی میکنم وقتی اسممو درست میگی (sm2)
نه والا همونیم که بودم، نه بهتر نه بدتر (sm120) فقط خوبی این مرضی که گرفتم این بود که مطالعاتم در مورد بیماری ها بیشتر شده (sm2) کلی اطلاعاتم در مورد بیماری ها مخصوصا انواع سرطان بالا رفته (sm2)