نمیدونم با چی مخالفی ولی در هر صورت کـون لقت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم با چی مخالفی ولی در هر صورت کـون لقت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متا:|
با موبایل بابا رفرش نمیشه :))
کیـرم تو متا ویل توشه کافیه
عالی بود .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور میگه ویل انگار... :|
فکر نکنم هیچ کس خلی همچین فیلمی رو ترجمه کنه
ولی جدای از شوخی به رفیقام میسپرم اما خب اونقدری نیست که مجبورش کنم 1500 خط رو زیرنویس کنه
زیرنویس براش قظعا میاد از تیمای خوبی هم میاد ولی نمیدونم چرا اینقدر لفتش میدن
باشه قبول. الان ریدی بهم. قهوه ای هم کردی :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکلکای باران کلا رو موبایل نیست شکلکای موبایلو
😂
ویروس سینجولانزا گرفتی دیگه بهت امیدی نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا کلا دو تا پست با سینجول تکلم کردم به خدا :))
برای مبتلا شدن به سینجولانزا فقط کافیه به صحبتاش نگاه کنی(sm2)
ولی خطر جای این چرت و پرتا یه فیلم بهت میگم اگه ندیدی برو دانلود کن ببین
ابزرد و کاملا فضای بکر
ترانه هایی از طبقه دوم
Songs from the Second Floor
2000
تو الان عقلت نمیکشه به این فیلم میگی چرت و پرت.میلاد بیاد ببینه گفتی چرت با وایتکس میشورتت میذارتت کنار
حالا میلاد و من بحثامونو انجام میدیم تو نگران نباش
تو فعلا اینو دانلود کن
خطر تو امار بچه های باران رو داری جز ممر دیگه کی بچه رشته؟
یه کتابه فقط توی انتشاراتش توی رشت پیدا میشه به ممر تو اینستا گفتم اصلا توجهی نکرد. البته این که اصلا منو نمیشناخت هم ممکنه یکی از دلایل عدم توجهش باشه
چی کتاب هست داداش؟ بگو شایدم تونستم پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm91)نقل قول:
والا من اماره کسیو ندارم همین سینجولو تا همین که خودش گفت ساری اصلا نمیدونستم کدوم شهره.
من فقط شهرای میلاد و اشترم و موری و الی رو میدونم فقط و یه میلاد دیگه که همشهری خودمونه و تمام(sm59)
مثلا من الان تازه فهمیدم ممر شمالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الو
(sm2)
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم کتاب: بازمانده میراث اسماعیلیه در ایران
نویسنده: سید محمد تقی میر ابوالقاسمی
نشر: پیام فرهنگ
فقط من ادرسشو بگیرم دقیق اگه برات مقدور بود که زحمتت بدم
نقل قول:
باشه داداش ادرس انتشاراتی رو بده برات ردیفش کنم
رشت- فلکه رازی- جنب بانک ملی شعبه قاسمیه- داخل کوچه- انتشارات پیام فرهنگ- کتابفروشی آموزگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01333518795
شما فقط زحمت بکش توی خصوصی شماره کارتتو بده بی زحمت منم ادرس بدم اگه ممکنه برام پست کنی
عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصورم از تو دود هوا شد رفت :))
فریان البوم داده انگار برا دهه 50 اهنگ ساخته (sm2)
تصورت اگه يه ادم فوضول و اماربگير بوده همون بهتر كه دود شدنقل قول:
من به جز همينايي كه باهاشون دوستم و معاشرت دارم كاري به كار بقيه ندارم برامم مهم نيست كجان و چيكارن
نگفتم الان ميخوام بزنم پاشو بيا.از نظر فني ميتوني يا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا به یه جاییت میگیری هر چی میگما (sm70)نقل قول:
منكه با قيافش حال نكردم دانلود نكردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پيپ بكش مغزت اروم بشه(sm2)نقل قول:
ميخوام يه تاپيك بزنم
بگو خب
ويدئو كليپ هاي دوآ جونو ميخوام به صورت ١٠٨٠ بذارم فقط ببينيد و صفا كنيد
زيره ١٠٨٠ هم نميذارم بايد با كيفيت ببينيد
(sm2) میثم ابراهیمی
Frayanmusic.com
faryanmusic.net
faryanmusic.ir
اين كارا يعني چي خب ميخواي كسي با دامين ديگه ادرستو نزنه بخر ولي چه كاريه همشو فعال كني(sm2)
ساسان ساساني كيا
يه ٤ تا ساسان ديگه هم ميذاشتن تو اسمش(sm2)
كاورشم كه فوق بين المللي
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)