با زم تو هواش اسممو برد
ن می دونه باز دلمو برد
جون منه آخه جون منه
تا اخرش اون با منه ... (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
با زم تو هواش اسممو برد
ن می دونه باز دلمو برد
جون منه آخه جون منه
تا اخرش اون با منه ... (sm25)
یکی از دوستان که نمیخوام نام ببرم به فیلم ویل جون امروز گفت ات اشغال(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم میلی بیاد حالتو میگیره
من هنوز فیلم رو ندیدم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فیلمی که هلن میرن و کیت وینسلت و کیرا نایتلی و ویل اسمیت بازی کردن ، کارگردانش هم قبلا Marley & Me رو ساخته و فیلمنامه نویسش هم فیلمنامه ی این درام استثتایی رو قبلا نوشته Things We Lost in the Fire
به هیچ وجه نمیشه بهش گفت آشغال
در آخر کیت وینسلت هیچوقت فیلم ضعیف بازی نکرده
فیلم بن افلکم وب اومده ژانر گنگستری به به
اخه به نمره ی سایت کذاب متاکریتیک بسنده کرده بود که منم در جواب گفتم کـیرم تو متا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمره ای که منتقدا و مردم میدن اصلا واسه معیار قراردادن برای خوب یا بد بودن فیلم درست نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه14 قسمت پرسون رو دیدم ولی مثه اینکه تهیه کننده نولانه نه نویسنده واسه همین خیلی گیرا نیستنقل قول:
ولی وستو مثله اینکه خودش نوشته
وستورد بسی زیباست ...نقل قول:
(sm50)
اینجوری که آرسنال داره توی هر دقیقه گل میخوره ؛ من اگه الان جای آرسن ونگر بودم به بازیکنام میگفتم خطاهای شدید بکنن تا 5 نفر اخراج بشن. اینجوری بازی نیمه تمام باقی میمونه و بعدش 3 بر صفر اعلام میشه . باخت 3 بر صفر آبرومندانه تره (sm50)
(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟ (sm127)
مرسی , تو خوبی ؟ چه خبر ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) چه خبر اشترم خوبی ؟ (sm127)
(sm77)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ؟ خب چی بگم .. سلامتیت (sm59)نقل قول:
اشتر یعنی چی هادی ?(sm50)
یعنی مالک . حاکم .. (sm59)نقل قول:
پ ن : به گوگل مراجعه شود (sm2)
من تا حالا فکر کردم میشه شتر (sm2)نقل قول:
(sm98)
فیلمی که امشب میبینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان آدرس جدید دلرا؟ (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس جدید سایت: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون پست ویژسنقل قول:
برنامه دورهمی بالاتر از برنامه نود و برنامه خندوانه
یه چی امروز شنیدم که آخر بهانه گیری های جهان آفرینش بود (sm2)
تا یادمان نرفته :
روز جهانی زن برای آحاد زنان جهانیان و همچنین زنان پاک سرزمینمان مبارک باد
الی جان روزت مبارک
ميذاشتي ساله ديگه جواب ميدادي ٢ ماه خيلي زودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونت ميخاره؟ چندماهه حموم نرفتي؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای زن مبارک باد من که زن ندارم(sm30)...زن ... نمخوام ...(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهفوکم..
سیستم من .. (sm74)