20 تومن میدم یکی منو ساعت 7 بیدار کنه که برم واسه ارشد امتحان بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
20 تومن میدم یکی منو ساعت 7 بیدار کنه که برم واسه ارشد امتحان بدم
ولنتاینت مبارک بختک زندگیم (sm70)
آقا من اومدم حاضری ـمو بزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نویدم(sm127)(sm19)(sm174)(sm176)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بيشتر براي بازي حكمش ميخواستم (sm59)
(sm2)نقل قول:
برو خودتو سیاه کن کچل معلوم نیست تا الان کجا بوده الان اومده میگه حاضر بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم 200 تومن بدم به مامانم فردا بیدارم نکنه بذاره بخوابم (sm120)نقل قول:
سلام حسام جــــــونُم (sm19) چطوری یا بهتری؟ (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر شما وقتي يه پرنده ميگه به تخمم داره فحش ميده يا جون بچشو قسم ميخوره؟ !!!