اصغرفرهادی درگفتگو بانشریه اسکرین و ورایتی: فیلم جدیدم را درماه سپتامبر دراسپانیا مقابل دوربین میبرم، ساخت یک فیلم کمدی یکی ازبزرگترین آرزوهایم است
نمایش نسخه قابل چاپ
اصغرفرهادی درگفتگو بانشریه اسکرین و ورایتی: فیلم جدیدم را درماه سپتامبر دراسپانیا مقابل دوربین میبرم، ساخت یک فیلم کمدی یکی ازبزرگترین آرزوهایم است
پازل بند (sm30)
نامه احمدی نژاد به ترامپ به چه کسی تحویل داده شد؟
(sm54)
روحانی کجایی، دقیقا کجایی؟! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه کیهان با انتقاد از احسان علیخانی نوشت:او یک شارلاتان لس آنجلسی که کاری جز تولید ترانه مبتذل نکرده رامتخصص نامیده و خواستار احترام به نظرش شده/ دانش سیاسی و قدرت تحلیل مجریان باید افزایش یابد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال داد .. (sm50)
(sm2) آدرس و پیدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رفتن دهن اینو سرویس کنن ..
بابا گاییدی
راس میگی بسه دیگه ..
همین مونده کیهان نظر بده (sm2)
(sm77)(sm2)ینی ورزش 3 آخرشه (sm2)
آخ امروز چقد خندیدیم (sm2) خدا آخرشو ختم بخیر کنه (sm2)
اسی دست پیش میگیری پس نیفتی خب معلومه حذف شید سوژه رسانه هایید:)))
هی حالا گیر بده به ورزش سه و تیتراش واسه رونالدو :))
دیدی راموس چه کرد؟
دیشب رونالدو و بیل حتی یه پاس هم به هم ندادن
کلا bbc به هم 7 تا پاس دادن:))
عجب مثلثی داریم لامصب ترکوندن:)))
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابلو که ارین بهاریِ
من تعجب میکنم تنظیمو گوش دادی متوجه نشدی(sm120)
(sm50)
ساسی (sm2)
رضا یزدانی (sm118)
(sm50)
(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
محسن چاوشی، حامد همایون، فرزاد فرزین یا محمد علیزاده و...؟/هیت ترین خواننده سال 95 ایران را شما انتخاب کنید/نظرسنجی بزرگ تی وی پلاس در قسمت آخر فصل اول کاناپه
محسن چاوشی – 1k
46%
محمد علیزاده – 466
20%
فرزاد فرزین – 357
15%
حامد همایون – 222
10%
مهدی جهانی و علیشمس – 156
7%
علیرضا عصار – 45
▫️ 2%
فقط کافیه از من نقل بگیرین تا من خودمو برسونم .. :l
هنوز گوش ندادم آلبوم رو فقط آهنگ اولش رو گوش دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرگیجه های بعد سیگار ... (sm50)
دیدن نداره رفتن تو
دیدن نداره مردن من ... (sm81)
استاد رضا یزدانی ، بانو پدیده نیشابوری ، استاد بهروز پایگان ... (sm88)
اي فاك حالا چطوري ٣ تا بزنيم
من هرچي فكر ميكنم نميدونم چطوري از اين تيم كيري ٤ تا خورديم هيچيم نزديم
اي كـيره خر تو كونت كاواني (sm81)
چمپيونز ليگي كه بارسا نره فينالش بايد ريد توش
...
چه شانسی اورد بارسا
عجب گلی زد نیمار
يا خدا