سویا (اونای امری) (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سویا (اونای امری) (sm127)
من با زخم زبونات رفیقم (sm50)
خشکیده تر شدم ای ماه عکست توی کدوم چشمست / اینجا که هرچی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه .... (sm81)
میدانی اشعارِ مرا
از چیست عالم بَر شده؟
هر بار طَردم میکنی
من منزوی تر میشوم ... (sm50)
هر وقت وقت کردی لینک آلبوماشون رو بده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچه ها اگه کسی کاور آلبوم خودکشی ممنوع رو داره برام بفرسته
(sm30)لیور عادل
(sm242)
امیر بی گزند
متصل
شاه مقصود
تریاق
چنگیز
آخرین اتوبوس
...
عجب فیلمی بود(sm54)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بهادرجان طراحی کاور با کیه
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] salam aghaye shams tarahi cover ba kie?
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تكميل كه شد اعلام ميكنم
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بهادر جان کاور قراره تصویر محسن باشه؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)هر سال کاور البوم عطش بیشتری داریم تا خود البوم
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بهادر جان سلام.یه سوال.آیا برای آلبوم دمو یا تیزره دیگه میاد بیرون؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امكان تيزر هست، اما قطعي نيست
اسم بگو الدنگ باز نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لب تاب خوب معرفی کنید پرسرعت وعالی
راستی 17 اینچ بهتره؟ یا 15
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دمت
سلامتی همه زندونی های بی ملاقاتی (sm50)
مگه میتونم تو رو با کسی عوض کنم دیوونه .. (sm74)
بازی DOOM Backup Steam آپدیت 30 اردیبهشت ..
کد اشتراکی بگیرم اینو بازی کنم خداست ..
سوال چرت نپرس اینجوری باشه پس باس بگی 13.3 و 14 اینچ بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باید ببینی از کدوم خوشت میاد یا بکارت میاد حالا قیمتو بگو
شعرش منو یاد دوسِت داشتم می اندازه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااای نه من تازه دانلود کردمش بازی کنم ..
ایسن سری call of duty بهترینش بود من هر موقع خواستم نشد بازی کنم ..
خب دمشون گرم دارن میزنن تو گوشش ..
شرکت Take-Two Interactive مالک Rockstar، تازهترین آمار مربوط به فروش بازی GTA V را منتشر کرد. بر پایه آمار ارائه شده، از زمان عرضه تاکنون بیش از 65 میلیون نسخه از بازی GTA V به فروش رفته است. این مقدار در ماه فوریه 60 میلیون نسخه بود. GTA V در سال 2013 منتشر شد.
بگو یارب چه بد گفتم چه بد کردم
که نزدت خویشتن را دیو و دد کردم
به جز عشقی که دردش را
به من دادی به من یا رب
چه بخشیدی که رد کردم(sm81)(sm50)
GTA رو من هنوز رو 40 درصد موندم بازی نکردم .. (sm74)
دولت 328 هزار نفری جزیره مالدیو در اقیانوس هند روز سه شنبه با ادعای اینکه «سیاست های ایران در خاورمیانه، به ضرر صلح و امنیت منطقه است»، تصمیم گرفت که روابط دیپلماتیک 40 ساله اش را با ایران قطع کند.
سواله برام چرا کمپانیا همین طراحی روتر ها رو برای مودم نمیزنن ؟ واقن ها
دائماَ ما حلّ مشکل میکنیم
حلّ مشکل را چه خوشگل میکنیم
مهربان هستیم چون با کائنات
گاو را هر جا که شد وِل میکنیم
"سعدی" و" حافظ" به جای خود ولی
ما کماکان وصف "بیدل" میکنیم
هر کسی با ما موافق بود، بود!
گر نبودش، زود مایل میکنیم
چون که آگاهی زیادش خوب نیست
ما که آگاهیم، غافل میکنیم
دیشها چون آنتن بیگانه هاست
زین سبب سر در منازل میکنیم
چونکه محفلها شده پارتی کنون
دشمنی با این محافل میکنیم
از برای کارهای بی دلیل
هی دلایل، هی دلایل میکنیم
کار موسیقی اساساَ خوب نیست
هر چه کنسرت است کنسل میکنیم
ما به هر شکلی شده محصول را
استقامت کرده حاصل میکنیم...!
تریاق(sm54)
جای کریستی شدیدا تو عنوان تاپیک خالیه ...
(sm2)
امیرِ-با-گزند-،-تریاق-،-منقل-،-ویندوز-10-،-ارتقاع-،-مرغ(sm77)
کیونیا 5 دقیقه هنگ بودم تاپیکو پیدا نمیکردم