سینجول تا بحال با مانیتور (نه لپ تاپ) ips کار کردی چقد اشباع رنگ داره همونجور که تو لپ تاپ جذابیت داره هس ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول تا بحال با مانیتور (نه لپ تاپ) ips کار کردی چقد اشباع رنگ داره همونجور که تو لپ تاپ جذابیت داره هس ؟
در واقع نظرم با نظرت رابطه یک به یک معناداری دارن ..
بیا با هم سـکـس کنیم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من لپ تاپ زدم با hdmi به led 40 سونی لذتشو میبرم .. ;l
شن تا فیلمای ایرانی اومد دیدم خوب بود ..
ips دنیای دیگس لامصب همونجور که اولد تو گوشی خیلی از ips بهتره همین اختلاف تو مانیتور بین ips باقی صفحات هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن لپ تاپ منم الان 4k خب که شی کردم تو کیونم کارایی نداره که ..
رنگ مانیتور بخوای بیبینی 2 تا رنگ : زرد و مشکی ..
این 2 تا رنگ رو خوب نیشون بده حله باقیشو کالیبره مالیبره شیزی میزنی ..
این گروه خیابنونی تو رشت بود داشتن سار میزدن میخوندن مامورا بهشون تجاوز کردن ..
شبیه مرد خیابونی خودمون بود یکیش ممر بود ..
رضا صادقی هم سریع گوزو بازی اینارو به کنسرتش دعوت کرد ..
باز زر زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها رشت نبود کوژا بود !?؟!
به به درداویل فصل سه هم دوبله شد که ..
الی خاک تو سرت چرا نمیبنی این سرییالو دوبله ش صدای کیکاووسه ..
شادی هم که دموش دیشب گوش دادم شی بود این گنده شو در آورده اینم دیگه ..
از مارول و اون یکی دیگه متنفرم
چسبیده به بچش و خانواده فقط ..
کیون گشادیش گرفته کار نمیزینه فقط تفریح میکنه کنسرت میزاره ویدئو ظبط میکنه کیون لق طرفداراش ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرق فوکوله با سریالای دیگه ش ..
4 تا قسمت بیبین خوشت نیومد ادامه نده تم دارک داره بدبخت ته صفاس ..
فصل سه رو تو یه روز همه شو دیدم ..
اخه سلیقه تو ریدمانه
به تخم حضرت فیل که نمیبینی ..
(sm155)اصلا به من شه این همه ششمای تو قشنگ بود ..
خدایا خسته شدیم دیگه
تلگرام شمام قطه؟
درست شد.
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
(sm98)
نقل قول:
منم نگفتم در یک راستا هستن حرفامون فقط میگم سریال منو جذب نکرد
در مورد 100 هم من زیاد حال نکردم ولی در مورد انتخابها بهت باور دارم چون قبلا چندتا سریال مثل وایکینگ یا وستورلد یا تاج تخت بهم معرفی کردی که هنوز هم از دیدنشون لذت میبرم
ولی خوب دیدگاههای هر ادم فرق داره با دیگری تو با 100 حال کردی ولی من نه
فصل اول سریال جالب بود و منو کامل جذب کرد ولی تو فصلهای بعدی افت کرد ولی این خیلی خیلی از 100 بهتر بود منتظرم فصل جدیدش بیاد ببینم چکار کردن مخصوصا با بازیگر اصلی سریال خیلی حال کردمنقل قول:
منم از ماروال بدم میاد ولی شانسی چند قسمت دردیول رو دیدم خوشم امد رفتم گرفتمش سرایل خوبی هست چند قسمت ببین اگه جذبت نکردنقل قول:
نیم ساعت دیگه حامد همایون اهنگ میده (sm3)
(sm2) اینا کی ان به خدا
(sm3)
(sm2) مطربای جدید
(sm59) نه صدایی نه شعرای آنچنانی ای.
بعد چه پولی هم با همین اوصاف گیر میارن (sm98)
(sm172)(sm1)
بهترین روش پول در اوردن تو ایران همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این طرف ماکان بند و بهنام بانی کنسرت هاش پر شده احتمال داره تمدید کنن (sm3)
یه زمان می گفتین گروه اریان چرته
والا سگ آریان شرف داشت به اینا
آخه چرا واقعا ...
مردم تو اینا چی دیدن که این همه طرفدارشونن!
نصفشون تین ایجرن بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ملت موج سواری داریم همیشه