حالم گرفته بود نمیخواستم جو رو خراب کنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالم گرفته بود نمیخواستم جو رو خراب کنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دیدتم کمه. نکنه .....(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوا چرا؟ (sm172)
عاره... (sm50)نقل قول:
نقل قول:
اواااااااااااا (sm25)
حال است دیگر... بگذزیم الان بهترم (sm10)نقل قول:
سرعت نت امشب...(sm3)نقل قول:
راستی فردا صب تا شب کلاس دارم + 2ساعت رانندگی رفت و 2ساعت برگشت... نیام ببینم ختم ـمو گرفتید لاشیا (sm120)
نقل قول:
دانشگات کجاست مگه؟
135 کیلومتری خونه...(sm172)نقل قول:
تا فردا (sm10)
(sm28)
نقل قول:
باشه به سلامت(sm10)
شبت خوش(sm172)
دخترا بعد از دادن امتحان: واي چه قد سخت بودسوال 5 رو نوشتي?
راستي اون جاخالي چي ميشد?......
پسرابعدامتحان:بچه ها زودباشين بريم الان دخترا تعطيل ميشن(sm30)
از لره میپرسن: قبله کدوم طرفه؟ میگه: کجا بهتون آدرس دادن؟
آدم داشت در بهشت راه میرفت که دید مردی بر درخت تکیه داده است . از خدا پرسید مگر من اولین نبودم ؟ خدا گفت : من هم وقتی امدم او بود ... برای همین نام این جا را جنت نهادم ... نام او جنتی ست(sm30)
اس ام اس بازی بین دو عاشق، دختره این پیامک رو میفرسته: عشق من اگر الان خوابی، رویاهاتو برام بفرست اگر داری میخندی، لبخندت رو برام بفرست و اگر در حال گریه ای، برایم اشکهایت را ارسال کن دوستت دارم پسره جواب میده: من الان توالتم. بگو دقیقا چی برات بفرستم (sm25)
عشق يعني اگه اوني كه دوستش داري م/مه هاش سايزه ٦٥ بود بازم بپذيريدش و پول بديد بره پروتز كنه
چيه فكر كردين ميگم با م/مه هاي كوچيكم عاشقش باشيد؟ نه عزيزه من ممه كوچيك يعني پايان عشق و زندگي شوخيم حاليش نيست
:)))))
يه بارم خواب ديدم دارم يه دختر داف رو تو خواب ميكنم بعد وسطاش از خواب پريدم هركاري كردم خوابم نميبرد از رو اجبار قرص خواب خوردم كه برم ادامه خوابمو ببينم بعد كه خوابم برد خواب ديدم چهارتا نره قول با چاقو دنبالم كردن ميخوان خفتم كنن هركاريم كردم از خواب ديگه نميتونستم بپرم
بازم جاي شكرش باقيه فقط پول ميخواستن اگه ك/ون ميخواستن تا آخر عمر خودمو واسه خوردن قرص خواب نميبخشيدم
:))))))
میگن رفیقای فیثاغورث
هر وقت میدیدنش میپرسیدن :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی اون قضیه چی شد
دانشجویی پس از اینکه در درس منطق نمره نیاورد به استادش گفت:
قربان، شما واقعا چیزی در مورد موضوع این درس می دانید؟
استاد جواب داد: بله حتما! در غیر اینصورت نمی توانستم یک استاد باشم.
دانشجو ادامه داد: بسیار خوب، من مایلم از شما یک سوال بپرسم، اگر جواب صحیح دادید من نمره ام را قبول می کنم در غیراینصورت از شما می خواهم به من نمره کامل این درس را بدهید
استاد قبول کرد و دانشجو پرسید:
آن چیست که قانونی است ولی منطقی نیست
منطقی است ولی قانونی نیست
و نه قانونی است و نه منطقی؟
استاد پس از تاملی طولانی نتوانست جواب بدهد و مجبور شد نمره کامل درس را به آن دانشجو بدهد.
بعد از مدتی استاد با بهترین شاگردش تماس گرفت و همان سوال را پرسید و شاگردش بلافاصله جواب داد.
قربان شما ۶۳ سال دارید و با یک خانم ۳۵ ساله ازدواج کردید که البته قانونی است ولی منطقی نیست
همسر شما یک معشوقه ۳۵ ساله دارد که منطقی است ولی قانونی نیست
و این حقیقت که شما به معشوقه همسرتان نمره کامل دادید در صورتیکه باید آن درس را رد می شد نه قانونی است و نه منطقی.
مورد داشتیم رو در مسجد نوشته بودن :
اگر از گناه خسته شدی ......
وارد شو !
یکی زیرش نوشته بود :
اگر نه با این شماره تماس بگیرید !
ملت از دست رفتن :|
////// ﺗﺴﺖ ﺟﺎﻟﺐ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ \\\\\
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ 4ﺗﺎﺣﯿﻮﻭﻥ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ
ﺑﺮﻥ ﺑﺎﻻ
1 ﺷﯿﺮ
1ﻣﯿﻤﻮﻥ
1ﺯﺭﺍﻓﻪ
ﻭ
1 ﺳﻨﺠﺎﺏ
ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺑﺪﻥ ﻛﻪ ﻛﺪﺍﻡ ﯾﻚ ﺑﺮﺍﯼ
ﭼﯿﺪﻥ ﯾﻚ ﻣﻮﺯ ﺍﺯﺩﺭﺧﺖ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ ﺑﺎﻻ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ
ﻓﻜﺮ ﻣﯿﻜﻨﯽ ﻛﺪﺍﻡ 1ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟
ﭘﺎﺳﺦ،ﺑﺎﺯﮔﻮ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺗﻮﺳﺖ
ﭘﺲ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﻓﻜﺮ ﻛﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺎﺳﺦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺗﻮ:
ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺖ = ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻛﺴﻞ ﻫﺴﺘﯽ
ﻣﯿﻤﻮﻥ = ﮔﯿﺞ ﻫﺴﺘﯽ
ﺯﺭﺍﻓﻪ = ﻛﺎﻣﻼٌ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﻫﺴﺘﯽ
ﺳﻨﺠﺎﺏ = ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﻫﺴﺘﯽ
ﭼﺮﺍ؟
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﻜﻪ:
ﺩﺭﺧﺖ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻛﻪ ﻣﻮﺯ ﻧﺪﺍﺭﺩ !!
ﭘﯿﺮ ﻣﻨﻢ/ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﻨﻢ/ ﺗﯿﺮ ﻣﻨﻢ/ﮐﻤﺎﻥ ﻣﻨﻢ/ﻣﻦ ﻧﻪ ﻣﻨﻢ ﻧﻪ
ﻣﻦ ﻣﻨﻢ/ ﻣﻨﻤﻮ ﻧﻨﻢ ﻧﻨﻤﻮ ﻣﻨﻢ/
ﻣﻦ ﭼﻪ ﻣﻨﻢ ﭼﻤﻦ ﻣﻨﻢ/ ﭼﻪ ﻣﻦ ﻣﻨﻢ ﭼﻤﻦ ﻧﻨﻢ/ ﭼﻤﻦ
ﻣﻨﻢ ﻣﻨﻢ ﻧﻨﻢ .…………
.
.
.
ﺍﯾﻦ ﺫﮐﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﯼ ۱۰ ﺑﺎﺭ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﻗﻮﯼ
ﮔﺮﺩﺩ
نوید این قرصای من کجاست؟؟؟(sm70)
اگه یه شیرازی افتاد دنبالت بِدون كه خوشگلی
.
.
اگه اصفهانی افتاد دنبالت بِدون که پولداری
.
اگه یه تهرانی افتاد دنبالت بدون که خوش تیپی
.
.
اگه مشهدی افتاد دنبالت بِدون که لوندی
.
.
اگه قزوینی افتاد دنبالت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بدو ������������������������������
.
.
.
.
..فقط بدوووو������������������������
.
.
.
.
..نخند بدوووووووو
اگه یه شیرازی افتاد دنبالت بِدون كه خوشگلی
.
.
اگه اصفهانی افتاد دنبالت بِدون که پولداری
.
اگه یه تهرانی افتاد دنبالت بدون که خوش تیپی
.
.
اگه مشهدی افتاد دنبالت بِدون که لوندی
.
.
اگه قزوینی افتاد دنبالت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بدو 🏃🏃🏃🏃🏃
.
.
.
.
..فقط بدوووو🏃🏃🏃🏃
.
.
.
.
..نخند بدوووووووو
مورد ﺩﺍﺷﺘﯿﻢپسره ﺭﻓﺘﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ،
.
.
.
.
.
ﻋﺮﻭﺱ ﭼﺎﯾﯽ ﺁﻭﺭﺩﻩ،
ﺩﺍﻣﺎﺩ ﭘﺎﺷﺪﻩ ﺳﯿﻨﯽ ﭼﺎﯾﯽ ﺭﻭ
ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺱ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ:
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻓﺸﺎﺭ ﻧﯿﺎﺭ
ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻤﻮﻥ ﺿﺮﺭ ﺩﺍﺭﻩ !
ﻣﻠﺖ ﺑﺎ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺷﻮﻥ ﻣﯿﺮﻥ ﺷﻤﺎﻝ ﻫﯽ ﻣﺎﭺ ﻭ ﻣوﭺ ﺑﺎﺯﯼ . . . ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻦ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﭘﺎﺳﺎﮊ ﻫﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﯿﺨﺮﻩ ﻫﯽ ﻣﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﯿﮑﺸﻢ . . . . . . . . . . . ﯾﻬﻮ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺮﯾﺪﻡ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﮔﺮﻓﺘﻢ . . . ﺁﺧﺮﺵ ﺑﺎﻧﮏ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺍﺻﻦ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﮑﭗ
حاصل ازدواج جمیله و ادیسون میدونی چی میشه؟
.
.
.
.
.
.
رقص نور!!
نه خدایی میدونستی؟
من برم دنبال اکتشافات بعدیم :|
دهنت سرویس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعدا فهمیدم ...نقل قول:
حالا یه بار من بد متوجه شدما ، ببینین میتونین ما رو به گوه خوردن بندازین (sm178)
پرجم همه اردیبهشتیا بالاست ، همشون ویژه تو قلبمونن (sm127)
آتریسا کیه ، ماهک رو میگی؟
بچه ها راسته نوید دیگه نمیخواد بیاد سایت؟نقل قول:
میگن با دانیال بحثش شده دیگه نمیخواد بیاد ...
نبینم غمتو دادانقل قول:
آرزو میکنم چشات دیگه رنگ غمو نبینه (sm127)
یه روزایی میشه همه چی سخت میشه ، اگه خودت سخت نگیری هر جوری هست حتی بسختی هم که شده رد میشه (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله منو میگه (sm30)
به دلایل امنیتی مجبور شدم اسممو تغییر بدم (sm172)
شما چندِ اردیبهشتی؟ اسمتون لطفا؟(sm10)
الان که اسمتو فهمیدیم یه وقت امنیتش نیاد پایین (sm70)نقل قول:
منم بدلایل شخصی اسممو سرو ته نوشتم با دو اس اضافه
اینجانب صابر هستم
متولد آخرین روز اردیبهشت . . .
شما چه روزی هستین ؟
ﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ، ﺩﺭ ﻫﺮ ﮐﺲ ، ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻪ...!
ﯾﮑﯽ ، ﺩﯾﮕﻪ ﺷﯿﮏ، ﻧﻤﯽ ﭘﻮﺷﻪ..
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ، ﺁﺭﺯﻭﯾﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ..
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﻤﯿﺪﻩ..
ﯾﮑﯽ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﻩ..
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ، عکس ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ...!
یکی محبت نمی کنه ...!
یکی دیگه محبت نميپذيره ...!
و.....
ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﻬﺎ در ٣٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ و ﺩﺭ ٨٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﻓﻦ میشوند...!
پائولو كوئيلو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابــــــر (sm93)
خوشبختم منم آتریسا متولد 5ـه اردیبهشت (sm144)
چه حسی داری از اینکه اردیبهشتی هستی؟نقل قول:
حستو تعریف کن تا بقیه ماهها حسرتشو بخورن (sm70)
یه چیزی یادم اومد ، یکی ازم پرسیده بود متولد چه روزی هستی گفتم آخرین روز اردیبهشت ، گفت آها 30 اردیبهشت (sm2)
همیشم 30 اردیبهشت تبریک میگه دهن سرویس (sm2)
با توجه به چهارمین رای عدم اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم،سرپرستی این وزارت خانه به عنوان بی سرپرست و بدسرپرست به کمیته امداد امام خمینی واگذار گردید.
نیگا کنین دختره چی نوشته (sm50)
من پول و ماشین و خونه نمیخوام من ترو میخوام عشقم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جمله ای که پسرا آرزوی شنیدنشو دارن
ولی کور خوندین ما همشو میخوایم!!!!!!!!!!!!!!!!
یک شباهت اساسی بین مهندس های کامپیوتر و دکترها هست و اونم اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از هر چی سر در نمیارن می گن ویروسه !!
اگه یکی همه این ها را داشته باشه چی میشه ؟نقل قول: