قلبم داره وايميسه خدايا شكرت
نمایش نسخه قابل چاپ
قلبم داره وايميسه خدايا شكرت
تاریخ ساخته شد
تبریک فراوان
دقیقا امشب به معنای " خواستن توانستن است " پی بردم (sm120)
ک...یر تو این فوتبال ...
دیگه هیچ بحثی نمیمونه تو داوری و هیچی درسته بحث داره توش ولی حیفه این تاریخ سازی با این حرفا خراب بشه
سلاطین دایو :))
نیمار تنهایی بازی رو در آورد واقعا از مسی بهتر شده
(sm172) شیش تایی ها
وای چ شبی بود پسر!!!!
اولین بار بخاطر فوتبال اشک شوق ریختم
هیچی بالاتر از هیجان فوتبال نیس
جوری بود من که از بارسا متنفرم حال کردم واقعا
ولی من کماکان از بارسا متنفرم
لیگ قهرمانانی که من یو توش نباشه فاقد از اعتبار است ...
نخست وزیر امام میلاد (غ)
ک...یر تو روح فردوسی پور ...
ک...ی تو روح گزارشگر بازی استقلال و سایپا ...
ک...یر تو روح دنیل دی لوییس که دیگه فیلم بازی نمیکنه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
نکته جالب این بود که بارسا در مجموع به نظرم خوب بازی نکرد
پاریس به مربیش باخت
فاک اف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاریس به داوری باخت :))
اون دیماریای جا...کش اگه تک به تک نمیکرد تو ماتحت زنش الان پاریس حذف نشده بود
حرص نخور پسته بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید اینجوری میشد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وقته اینه که اهنگ دهن سرویس تی ام رو با ولوم بالا پلی بکنم و یک قره ریزی بیام(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دلم نمیاد چیزی بهت بگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حال من که فرقی نداره من که تیمم الان چند ساله که لیگ قهرمانان رو از نزدیک ندیده ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 2 ترک 2
شش تاییا
برو ک...یر نیمار تو آواتارت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تقصیره تو نیست کلا اخلاق عزیزانه کیسه همینه که از مال بقیه بره بالا حتی اگه تیم خودشونم حضور نداشته باشه(sm59)نقل قول:
شما قرار بود تا داربی بعدی به سکوتتون ادامه بدید ... (sm2)نقل قول:
کـــون قابلمه ای اومدی باز؟ ساعت 2 و 2(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشه رئال و بارسا فینال (sm50)
باز بی ادبا اومدن فحاشی
مگه من چکارتون کردم
صدرو نگاه صحبت نکن(sm2)نقل قول:
به نکته مهمی اشاره کردی.میلاد تو میدونی؟(sm2)نقل قول:
ناکَس کَس نمیگیردد به این بالا نشینی ها ... (sm2)نقل قول:
مگه اصلا باید کاری کرده باشه ... (sm2)نقل قول:
مگه میتونه کاری انجام بده ... (sm2)
توهم به اصل نکته اشاره کردی(sm2)نقل قول: