اینجا خندیدم ولی تو درونم آتیش گرفتم ، واسه خیلی چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا خندیدم ولی تو درونم آتیش گرفتم ، واسه خیلی چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا جمع کنید بساطتون رو یکم بزرگ بشید و منظقی فکر کنید
من دوسش دارم چون بهش ایمان دارم مطمئنم که هست .هر چیزی یه سازنده ای داره به نظر شما انسان چطور به وجود اومده از اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
اگه قرار باشه خدا دختری به خاطر اینکه 4 تار موش رو من و امثال من دیدن آویزونش کنه ! دیگه رحمان و رحیم واسش مناسب نیست
پس نظر شما اینه که اصلا" خدایی وجود نداره ؟ یعنی انسان وقتی میمیره واسه همیشه نابود میشه؟
فیلنامه ی اره رو خداتون نوشته بوده (sm120)
حتا اگر این خدا هم وجود داشته باشه ، چون لاله میشه همه چی رو بهش نسبت دادنقل قول:
انسان ها هم چون از بدو تولد با اذان و قرآن و آتیش جهنم میترسونن ، همه چی رو باور میکنن
تویی که این چرندیاتو به این راحتی باور کنی ، مطمئنن هر جنایت دیگه ای هم به خدا نسبت بدن باور میکنی
با همکاری جیمز ون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه تو چی فکر میکنی ، با اینکه واقعا چی هست ، خیلی فرق دارن!نقل قول:
بحث وجود خدا نیست ، بحث اینه که خدایی که میگی اینهمه عظمت رو خلق کرده ، بچه ی 2 ساله نیست بیاد بهشت و جهنم درست کنه یکی عذاب ببینه یکی حال کنه. مثل خوب و بد دوران دبستان!
اینهمه عظمت تهش خلاصه میشه به حوری و شراب؟!
اگه اون نقل قول درست باشه پس چرا جنایت داعش رو محکوم می کنن؟ اینکه دقیقا همین خداست! پس اگه این درست نیست اونم درست نیست
درد دارم و دردهایم را می نویسم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد چاوشی
(sm81)
همه ی دردات یجا چند؟ شماره حساب بده امیر واست واریز کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتقادای همدیگرو چیکا دارین اخ(sm25)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فقط حرف میزنه . پای عمل میرسه میگه ما فقط کانال 1و2و3 داریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاهم که می کنی، لبخند که می زنی(sm127)
آقا یه دوس دختر جدید بگیر سوژت کنیم بخندیم دلمون وا شه (sm70)نقل قول:
فعلن که اعتقادای دیگرونه که فرو کرده تو ما .نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقادی به روزه و نماز ندارم . چند روز دیگه ماه رمضون میخوام برم بیرون با دوس دخترم بشینم نهار بخورم و بعدشم کافی شاپ . آیا میتونم همچین کاری کنم ؟ اگر میتونستم دیگه گیری به اعتقاد کسی نمیدادم
از پارسال تا حالا با یکیم . رابطمون خیلی جدیه ، چند وقت دیگه دعوتتون میکنم (sm174)نقل قول:
نه آقا قبول نیست (sm74) من اون سجاد سابق و میخوام (sm81) همونکه سیصدتا سیصدتا داشت (sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
(sm174)درآمدت چیه ؟ کشاورزی ؟ تو که همش خونه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا وفا نداره ای نور هردو دیدهنقل قول:
سکانس شهربازی قلب با وفای ایبستن(sm50)
میزنه رو دست تمام فیلمسازا، اونم توی دوران صامت(sm50)
لزبیده دخترانِ کرج با زنِ عموت
بر سینه ات لمیده شترها به شخشخه (sm2)
اکبر از دست رفت (sm2)به سینا پیوست (sm2)
(sm2)آقا اینجوریام نبود خداییش . من تو یه برهه زمانی دو ساله با دو سه تا دوست شدم ، قبول دارم . اشتباه کردم .اون زمان خیلی پخته نبودمنقل قول:
مابقیش هم تصوراتیه که همش با حرف دو سه نفر به بقیه القا شده . مثلن طرفدارای محسن واسه من کامنت میذاشتن یکی اینجا مینوشت زیر پست سجاد فلانه ، اونایی که منو نمیشناختن میگفتن این عجب آدم دیوثیه . در حالی که یه اتفاق خیلی ساده بود . الان زیر پست همه همچین وضعی هست و من بدبخت حداقل 200 تا دخترو آنفرند کردم (sm120)
من آدم وفاداریم به عشقم ، بچه های چاوشیستی که منو دیدن و با من بیرون اومدن میدونن من چقد دوس دخترمو دوس دارم (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا این که نشد کار . الان هر کی میپرسی تصورش از کشاورزی اینه که ادم سالی 50 ملیون میزنه به جیبنقل قول:
خب صاف شد حسابمون (sm2)
یه دختر شیرازی چاوشیست هست من یه سری تو دوران جاهلیت این شعرو یه جا گذاشتم ، ازون به بعد ماهی یه بار پی ام میده میگه ازون شعرا نداری ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه این قضیه خیلی فراگیر شده من خودم به شخصه نمونه هایی رو دیدم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
باز خوبه نمیگه از اون فیلما نداری (sm2)
با رستم آشناش کن (sm2)نقل قول:
یه فیلم قدیمی بلیطاشو از نو داره می فروشه (sm50) یکی از بهترین کارام
(sm2)
منم دوس داری (sm176)نقل قول:
بابای رستم زال یه سبیل کلفته .پست گذاشته بود وصیت کرده بود که منو خاک نکنید بعد مردنم . اعضای بدنمو بدین به فلان و گریه زاری نکنید و آخوند نیارید و فلان . کلن خیلی با فرهنگن . قزوینین ولی کرج میشینن (sm2)
اجازه ای چیزی گرفتی؟ صفا دهنتو سرویس می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]