نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ روحيه واقعا همينم كه ميگي ولي شناسنامه چيز ديگريست (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ روحيه واقعا همينم كه ميگي ولي شناسنامه چيز ديگريست (sm59)
منم تا حال نرفتم (sm59) دمت گرم هر وقت رفتی بیا به منم بگو چجور جاییه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم روحیس سن ی عددِ فقط (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جوووووووووونت (sm39) عجبااااااااااااااا (sm74)
نقل قول:
فدااااااااااااااااات (sm127)
دلم ميخواد همتون رو شاد ببينم (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی (sm134)(sm10)نقل قول:
اومدم دیدم اعصابت خورده ازت نقل نگرفتم، گفتم الان میزنی تو پر و پاچمون (sm2)
فدای دلت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm19)
من میخوام زن بگیرم(sm50)
فقط یه شوخی بود خواهر من جدی نگیر میفهمی شوخی(sm2)
کمبود شوهر هم بد دردیه(sm70)
اولا مگه دختر هم خوشکل میشه ؟نقل قول:
بعدشم اینکه من چهره ی آدم زیاد نمیتونم بکشم ... اینا خودشون میاد ... برم ببینم چیکار میتونم بکنم