ی هو ادمو میگیره خیلی البوم قشنگی هست(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ی هو ادمو میگیره خیلی البوم قشنگی هست(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Long Long Way از دقیقه 2:10 به بعد(sm81)
نشنیدمش
حسش داشتی گوش کن ببین میپسندینقل قول:
چطوری گلو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به ۲ سال و نیم هست که آقای آفاق با تصمیم شخصی از گروه جدا شده و این جدایی سوالات زیادی رو برای شما هواداران فهیم
بوجود آورده. همچنین مطالب و ادعاهای نادرستی در این مدت از سوی آقای آفاق مطرح شد، ولی به علت احترام زیادی که من و دوستانم
در گروه The Ways برای ایشون قائل بودیم (و هستیم)، تصمیم گرفته بودیم تا جایی که ممکنه سکوت کنیم و وارد حاشیههای مهندسی
شده برای گروه نشیم. اما با توجه به سوالات بسیاری که در این زمینه مطرح میشه، ترجیح دادم مسائل رو برای شما عزیزان توضیح بدم
تا از ایجاد شبهات بیشتر جلوگیری بشه.
کاوه افاق (sm2)
تا اینکه در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۱، ایشون در ایمیلی غیرمودبانه و توهینآمیز به سایر اعضای گروه، اعلام کردند که تمایلی به ادامه همکاری با The Ways ندارند.
این تصمیم البته با استقبال سایر اعضای The Ways مواجه شد
(sm2)
ثبت رکورد "هر دقیقه یک نزاع" در پزشکی قانونی ایران(sm120)
(sm50)
(sm51)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
امیر بالاخره صحنه را دیدی؟ (sm81)
(sm2)
سرسی زیاد گوشتی نبود حال نداد (sm3)
(sm2)رفیق جان اسنو رو میگم فصل بعد لخت کنن که حال کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد بحرانی صدا پیشه شخصیت جناب خان در خندوانه و ببعی در کلاه قرمزی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیونش در میارم پولامو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم اسکلی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لینکایی که گذاشتی رو من زده بودم احمق ..
اسکن شده ش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دزد نیستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مجله پولی ندادم فقط هزارتومن دادم به یارو گفتم بده 4 صفه ش عکس بگریم واست میارم ..
نه کلی گفتم ..نقل قول:
ممر جدیدا زرنگ شده الی کارارو انجام نده این دیگه عین کیون گشادا نمیشینه کیونشو بده هوا یکی دیکه کارارو انجام بده ..
عروسیش کیه بریم !?؟! (sm120)نقل قول:
(sm2)
(sm50)
دیوس نمیدونم مخ کی رو زد الدنگ ..نقل قول:
اینجا سخت دختر خوب گیر بیاد مام بگیریم بره ..
البت به قول اکبر کامینگش سونه صحیح تر می باشد ..
(sm51)نقل قول:
از هر جا زن میگیرین از فک و فامیل نگیرین ..
اتفاقا فامیل میگن بهتره تا غریبه ... البته من خودم اهل فامیل بازی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووف این نسخه کم حجم E3 چرا نمیاد بابا اه .. (sm50)
G4 اومده .. (sm54)
این سایته الی گذاشته واسه GOT از قالب سایتش خوشم اومد .. (sm174)
Dance of Dragons(sm50)Ramin Djawadi
400 تا دانلود داشت زیپ مجله .. (sm2)
این فیلم ترکونده اساسی صدر جدول ..
امیر آلبومای مهدی تموم شد ؟ (sm51)
دیگه نیست ؟ (sm2)
بذار مخفی بمونه اسمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه گفتم تو نزدی (sm2)