داوره کس کش رو چه حسابی اوانتاژ نداد یه گلمون سوخت
نمایش نسخه قابل چاپ
داوره کس کش رو چه حسابی اوانتاژ نداد یه گلمون سوخت
علیفر اصلا تو باغ نیست انگار تو ورزشگاه نیست
یارو سوتو زده اصلا نمیگه بازی تموم شد بعد که تصویر نشون داد میگه
پرسپولیس و استقلال 12 امتیار فاصله دارن
این اختلافو فقط استقلال خوزستان رقم زده
6 امتیاز به پرسپولیس داده ، 6 امتیاز از استقلال گرفته :))
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]maAm ?
(sm25)
بچه ها کسی لینک بازی دیش بارسا پاریس با گزارش عادل نداره بده ما؟ نیمه دوم باشه کافیه (sm74)
منم دنبال گزارش کامل بازی هستم اما گل ها رو می تونی از این لینک بگیری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساندبار گرفتم اصن فکر نمیکردم اینقدر صدا و بیس داشته باشه واقعا سینمای خانگی دیگه عمرش داره تموم میشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
عرق بجای چایی
(sm50)
امشب اشترم طولاني تر ميشه تا قسمت قبل چون ٨ اهنگ اجرا ميشه
میلاد بابایی - امکانش هست ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون دنبالش بودم(sm10)
اقا کی اینجا اتوران سازی بلده؟
یه سوال فنی دارم
اون بالا main page رو چجوری میشه حذف کرد؟
با تبليغا حدودا ١:٤٥ شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جای الی خالیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین اجرا بهروز آهنگ عطر تو ابی
بهروز نفره اول بايد بشه حقشه كاملا
خوشم مياد از همون اول بهش راي ميدادم
اقا زدم عندوانه ببینم این کونی همایون چیکار میکنه داشت میخوند 2 جا اینقدر بد ریتمو گم کرد و فالش شد که اگه استیج بود همون هفته اول حذف بود بهروز یه تار موش میرزه به کل هیکل این یارو
همایون کیه ؟
سیاوش قمیشی (sm2)
صاحب چشمان روشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابروان خنجری!
اولین سنت شکن
در راه ورسم دلبری
دختر آتشفشان ها
مادر پروانه ها
خانم دانشکده،
با مانتویی خاکستری
چار ترمی می شود
از زندگی
افتاده ام
واحد
افتاده دارم
در نگاه دختری
که
غزل را
پاس کرد و
رفت و تنهایم گذاشت
در میان
بهت ودرد بی کسی ها
بگذریم!
قافیه
با اتصال میم چشمانت
شکست
باز هم من
واحد افتاده،
ترم آخری
نه!
برو...
دیگر نمی خواهم بگویم: شاعرم
تف بر این
تکرارهای واژه های دفتری
که مرا از خویش
تا بودنم آواره کرد
دختری با چشم روشن
ابروانی خنجری
من
برای فصل های پنجره گل داده ام
تو
برای صاحب چشمی دگر،گل می بری
خب خب خب
امشب بیدارم و اهنگ های جدید....
دوست دارم یک خواننده ای رو بهتون معرفی کنم موزیکاش معرکست ولی سبکش به موزیکای اون تاپیک نمیخوره شاید کسی فیورتش نباشه پس اونو در اینده در تاپیکی مجزا معرفی میکنم
اصلا تو سایتای ایرانی اسم و کاری ازش وجود نداره دلیلشم حماقته این سایتاس که فقط از روی هم اسکی میرن موزیک و خواننده های جدیدو گوش نمیدن
البته فعلا یک کدی میدم شاید شانسی کسی بفهمه اونم اینه که یک کاره بسیار زیبا در سبکی زیبا با تنظیمی فوق زیبا در فیلم پوینت بریک داشت
زر نزن دیوص (sm2)
رادیکال ... (sm172)
خشی *** گلابی(sm2)
(sm59)(sm10)نقل قول:
میتونم زیاد موزیک بذارم ولی خیلی بذارم همشو دانلود نمیکنن 4 تا میذارم بقیشم همینطوری در شب های اینده میذارم تاپیک کلیپای دوا جونم حتما باید بزنم از واجباته
در این روزگار سراسر سیاه
به یک مردِ بی مادر بی پناه
به یک مرد تنهای بی تکیه گاه
مگر میشود که خیانت نکرد ... (sm172)
نگاه کن که چه بی مادرانه می گریند
به حال و روز بدم ابرهای بابلسر ... (sm172)
تولدت مبارک ... (sm74)
خوشم نیومد(sm2)
فیلم آبی کیشلوفسکی که رو دیدم و ایشون توش بازی میکرد به حدی تاثیر گذار بود که نیم ساعت گریه میکردم
نه نمیخوام(sm2)