[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما اقدام میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کافیه بری اونور ، بقیه کارها با دخترای خارج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلفی یادت نره (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)(sm2)
یه داف نوشته "یا حسین" ۲۵۵۴ نفر لایک زدن.(sm2)
حالا خود امام حسین بود فقط ۷۲ نفر فرند داشت
(sm59)دست به سلفی خوبی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن وقتی دختر خارجیه میخواد بپره بغلت ، رو هواست ازش بگیر (sm2) زیر وزنه هم بگیر (sm2) فقط مراقب باش ، همون آشنا میگفت اینا وزنه حالیشون نمیشه ، میپرن بغلت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان شب خوش (sm10)
(sm2) لامصب تازه افتادم تو فکرش که اقدام کنم تو تا زیر وزنه رو پیش بینی کردی ؟نقل قول:
همون آشنا میگفت زیر وزنه بیشتر عاشقت میشن (sm2)نقل قول:
(sm27)
نقل قول:
(sm120)نقل قول:
شب خوش (sm10)
(sm138)
این لطیفه به عنوان بهترین لطیفه ی جهان از نظر کاربران انگلیسی معرفی شد.زنی ، بچه به بغل سوار اتوبوس شد.راننده اتوبوس گفت : بچه ی شما زشت ترین بچه ای است که در عمر دیده ام. به زن خیلی برمی خورد. زن به مسافری که در کنار او نشسته است می گوید : ” شنیدید ، راننده چه توهینی به من کرد؟ ” مسافر می گوید : ” این میمون رو بده به من ، برو پیش رئیس اتوبوسرانی ازش شکایت کن.
حسن چطوره؟؟(sm120)
کلا اونا شوخیاشون با ما فرق داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمانِ ماده شِمرِ تو کِی حمله می کنند
بر این حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو ...
(sm50)
هر چی از آپلود سنتر دانلود میکنم وسطاش قطع میشه نمیدونید مشکلش چیه ؟
عالیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سیتی و اینتر خطرناکه(sm25)
زیبا زن اثیری دنیای بوف کور ! عشقت من و هدایتُ همدست میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تو جای حبه انگور قصه ای , هر گرگی با شراب چشات مست میکنه
(sm81)(sm81)
سیتی رُ خیالت تخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینتر (sm25)
خودکارسرنوشت به عمرم اشاره کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکمم به «مرگ از غم دوری ...» نوشته شد
در منتهاالیه غزل داربست بست
ابیات هم به شکل طنابی نوشته شد
تا خط به خط به بالا میرفت نعش من
آن شعر که نگفتهام اش می ... نوشته شد
(sm50)
سیتی می رینه
نوچ!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یو مال نیست (sm98)
بیا طمع نکنیم(sm25)نقل قول:
بی خیال ایتالیا بشیم(sm120)
ما را به خیر ایتالیا امید نیست(sm120)
فرم من خوبه؟(sm173)
حیفه ضریبش خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنال ریسکش بالاست (sm120)
جای رئال چقدر خالیه (sm120)
رئال یادم رفت بزنم , الان اضافه کردم(sm120)نقل قول:
از والنسیا میترسم و الا میزدم (sm120)نقل قول:
ساوهمپتونو بزنیم (sm173)
1 میلیون بذار رو بارسا 130 تومن ببر (sm70)
خیلی مسخرست نظرسنجی فوتبال 120 (sm2)
کریس رونالدو (sm30)(sm30)
(sm30)(sm2)(sm2)نقل قول:
مردم ایران(sm3)
ملت عقلش به چشمشه (sm3)
؟نقل قول:
ساوهمپتون میهمانه وگرنه میزدم(sm172)نقل قول:
خیلی جوکه خدایی....اینا کیان واقعا!!(sm30)(sm30)نقل قول:
یعنی کلمه ای نیست تنفر منُ از این جماعت بتونه نشون بده (sm3)
سوال کرده بهترین بازیکن فوتبال دنیا در سه دهه اخیر کیه!نقل قول:
گزینه هاش اینان
1. رونالدو اورجینال
2. کریست رونالدو
3. زیدان
4. ماتیوس
5. مارادونا
6. مسی
7. هیچکدام
رونالدو تقلبی با اختلاف اول (sm30)
مسی و زیدانم دوم و سوم (sm2)
(sm2)
میانگین سنی اینا خیلی بالا باشه 16 ساله چه انتظاری دارینقل قول:
چرا پولتیکو نمیذاره دیوث (sm98)
نقل قول:
یعنی هر چی ما با چشم دیدیم خوبه؟؟؟ ما هم 15 16 ساله بودیم دیگه....
یعنی اینا حتی در حد شنیده هم از مارادونا و زیدان نشنیدن؟؟؟
مسخرست! نصفشم تعصب باشگاهی که خیلی بی معنیه!!!