اضعر ستون پنجم خودمونه داره بر می گرده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اضعر ستون پنجم خودمونه داره بر می گرده (sm120)
آینده ی تیم ماست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقبال میکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا بره جر میخوریم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا (sm74)
من برم نون بگیرم (sm120)
لاماسیا ژاوی و مسی و اینیستا میده تو بوق میکنن 2000 تا که سلتاویگو هم ازشون نمیخره نمیگن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با اومدن نیمار و سوارز و راکیتیچ و .... دیگه همونم نمیتونن بگن(sm120)
میگن قراره هوملز هم بخرن(sm120)تنها کسی که نیاد رئال خیلی غصه میخورم(sm120)
دوس دارم بمونه ولی انگار خودش بی میل به رفتن نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند که تعریف از هم وطن دلیل بر خیانت نیست همون طور که رای دادن به هم وطن خیانت نیست(sm120)
2 تا سنگک هم برا من بگیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا بیشتر سفارش ندادم(sm120)نقل قول:
دو رو خاش خاش(sm120)