در خدمتیم... شب بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در خدمتیم... شب بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راهنمایی خوبی کردی ، با تشکر از برنامه خوبتون ، من یادم نیست ناهار چی خوردم ، اونوقت میخوای در این مورد ها یادم باشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ما یه مدت هرچی می گشتیم ،صابون گلنار سبز پیدا نمی شد! همونا که کار شامپو بدن و شامپو سر و خمیر دندون و … رو میکنه !
دیگه داشتم به این نتیجه می رسیدم که تحریما کار خودشو کرده
دیروز دیدم ماشین پخش محصولات گلنار داره از تو محل رد میشه ! نفهمیدم چطوری خودمو رسوندم سوپری سرکوچه ،به موقع رسیدم هنوز صابونا رو توقفسه نچیده بود . چندتا بسته خریدم حالا تا یه مدت راحتم
پیام تبلیغاتی که نداشت ! داشت ؟؟؟
قربون گوشای مخملیت برم... فردا کنکور دادی بیا کرج یه ماهی قرمز دارم طناب میزنه میخوام کیسه بوکس هم بخرم واسش بیا ببینش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بیخیال ! حسش نیست بیشتر توضیح بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگ گرند 2 800 تومن خوب هم هستنقل قول:
خب فردا امتحان رو میدم ، اگه بتونم شنبه شرکت رو بپیچونم میام تهران ، خودم حریف کمکیش میشم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خانوم اگه هستی نطرتو راجب این لباس بگو(sm192)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها تو همونی که جای گلنار از نخل استفاده میکردی !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را من چشم در راهم شباهنگام (sm70)نقل قول: