[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کلیپه واس موزن فرستاد خیلی باحاله .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ ؟
من ریپ ممرو میخوام (sm2)
(sm128) این عکس هارو میزاری دلمو آب میشه بریم اینستا بنصبیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تگ نداره hd ممر دیوث اول گذاش بعد لینک قانونی گذاش بعد تو کانال گف این لینک دانلود شما دان کنین ولی لینکو تو سایت نمیذارم قانونی بخرین ..
من 1080 گرفته بودم ..
این بازیگره خواهر شهرزاد نیست ؟ (sm132)
نفوکیدم دقیقا یادم نیس .. :l
نه باو اون خیلی شیری ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه شد ! چشمام ضعیف شده (sm2)
اثرات گلنار(sm2)
(sm2)
خب بریم سر کار خودمون ..
(sm118)05 Cheghad Khoobe
الی کجا رفته بیدی هم دوباره کجا جیم زده بیدی (sm2)
می موس ..
فاک یونقل قول:
(sm120) مسافرت همی بقلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوژه اوردم براتون باقلوا
یه سری عکسای لختی از زنای ارتشی امریکا منتشر شده یکیشو میخواستم بذارم ولی اخوند اشترم ناراحت میشه(sm2)
یعنی کجا اونوقت . البته فضولی نیست دوست نداری نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می موس ..
فاک یو
نه دیگه فوضولی که میپرسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جوری پرسیدم بالاخره تو رفیقت بره یه مدت نباشه جویای احوالش نمیشی بعد بگی مثلا به سلامتی کجا رفتی سفر دوبی ؟ شمال ؟ جزیره کیش ؟ کرمانشاه یا نصف جهان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگهنقل قول:
از طرف بپرسی کجا بودی بگه مسافرت بوم همین بقل یعنی نمیخواد بگه.اگه بخواد بگه مثلا میگه رفته بودم تهرون مسافرت
خطر دیوث رفتی سرچ کردی عکس های تفنگدارارو پیداکردی ..
40 هزار عضو فیس بوک فقط گذاشتن عکسارو بسته شد ..
خودم میدانستم اینو .. (sm70)ولی میخواستم بینم نم پس میده این یا نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی هم حتما رفته جای باصفایی خوش گذرونی عمدا نمیخواد بگه به خیالش ما دپرس نشیم (sm2)نه بابا ما که بخیل نیستیم مسافرت هم رفتیم البته خیلی وقته که دیه جایی نرفتم (sm81)
عید خوبه آدم بره مسافرت به شرطی که با اهلش بره یه ماشین هم داشته باشه که دیگه خیلی ردیفه (sm50)
هر جا میرین خوش بگذره بتون (sm128)
الان دستم بنده بعدا دوباره سرچ میکنم ببینم چی پیدا میشه الان اینو فقط پیدا کردم که اینم نخوندم ببینم کیه دقیقانقل قول:
ما که امروز رفتیم تو شهر کارمونو راه انداختیم یه حالی هم کردیم (sm2)
مغازه لباس فروشیه زنانه (sm2)
برید مسافرت خوبه با هرچی دوست دارید برید ولی من خیلی با ماشین نمیرم دوست ندارم ماشین کیلومتر زیادی بندازه فیورتم هواپیماست
خب دیگه تو ماشینت ماشالله مدل بالاست منم جای تو بودم حساس بودم .. میگم یه پژو هم بگیر واسه رفت و آمد معمولی ت یا همون مسافرت حالا هر جور خودت عشق کردی .نقل قول:
ولی خیابانا نسبت به سال قبل خلوت تر شده بود .. پولدارا که رفتن مسافرت اونایی هم که مث ما هستن توی خونه (sm50)
بابا همه چی گران شده هر سال داره خریدا هم کمتر میشه مگه یارو بدبخت چقدر درآمد داره آخه .. (sm172)
یه 206 دارم واسه کارای روزمرم و جاهایی که جا پارک نیست ولی خب ماشینای ایرانی بدرده مسافرت نمیخورن کلا مخصوصا همین 206نقل قول:
مصرفش فقط لایی بازیه(sm2)
عید برای تهرونیا خوب میشه قشنگ خلوت میشه یه نفسی میکشن اینجا که عید جا سوزن انداختن نیست.همش لا ترافیک و ادرس دادنیم
بعد الکی معروف شده اصفهانیا ادرس غلط میدن.نخیر ادرس غلط نمیدن مسافرا خر بازی درنمیارن درست به حرف ادم گوش نمیدن