پیام صالحیو پرتش کردن اون ته مها(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام صالحیو پرتش کردن اون ته مها(sm2)
تن تو ظهر تابستونو به یادم میاره
رنگ چشامای تو بارونو به یادم میاره
وقتی نیستی زندگیم فرقی بازندون نداره
قهر تو تلخی زندونو به یادم میاره
من نیازم تورو هرروز دیدنه
از لبت دوس دارم شنید
تو مثه وسوسه شکار یک شاپرکی
تو مثه شوق رها کردنه یک بادبادکی
تو همیشه مثه یک قصه پر از حادثه ای
تو مثه شادی خواب کردنه یک عروسکی
من نیازم تورو هرروز دیدنه
از لبت دوست دارم شنیدنه
تو قشنگی مث شکلای که ابرا میسازن
گلای اطلسی از دیدن تو رنگ میبازن
اگه مردای تو قصه بدونن که اینجایی
برای بردن تو با اسب بالدار میتازن
من نیازم تورو هرروز دینه
از لبت دوست دارم شنیدنه
تو بزرگی مث اون لحظه که بارون میزنه
تو همون که هر لحظه تورگهای منه
تو مثه خواب گله سرخی لطیفی مثل خاک
من همونم که اگه بی تو باشه جون میکنه
من نیازم تورو هرروز دیدنه از لبت دوست دارم شنیدنه
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] منتظر ایتونز بهرام هستیم(sm120)
داداش اینی که تگ کردی اون امیر خودمون نیست.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ چی شده این چند روز من نبودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] منتظر ایتونز بهرام هستیم(sm120)
اوکی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به احوال آقا حسین چطوری ؟ (sm51)نقل قول:
برو خونه شلوغ نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) (sm98) (sm35) (sm142)نقل قول:
(sm2)
میگه 13 تیر میاد (sm70)
ببینم چه کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm134)(sm120)
(sm111) (sm128)نقل قول:
فکر می کنم شاید برگردی(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل 36 مگ درباره محسن؟
کاور البوم بهرام همینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دان کن 6 مگ جای 36 مگ !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اومدی اینو بذا 36 مگی زیاده خیلی ..
(sm169)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
صفحشو میدی ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر جوون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شتر (sm121)
جنوب ویکتور اریسه بدجور به موقع بود(sm50)
من اگه خدا بودم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وبلاگه دوستت در چه حاله؟(sm51)
بیا اینم لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
عاالی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی هادی (sm93)نقل قول:
اینو واسه دوستم هدیه تولد دادم (sm128)
ادرس؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید و بسیار زیبای اشکان نحمدیان به نام بهش بگو ...
چش هیز بابا کجایی
ﮔﺎﻫﯽ
ﭘﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﻋﻄﺮ ﭼﺎﯼ ...
ﺑﻪ ﮐﯿﻒ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺍﻡ ...
ﺑﻪ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯼ ﺷﺎﺩ ...
ﮔﺎﻫﯽ
ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻌﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ...
ﺑﻌﺪ
ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ
نگات چرا چشمی به من نمیدوزه(sm81)
(sm178)