(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
خب اون بهش رسیده ولی من بهش نرسیدم! تمام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت بیشتر فیلسوفا قبول ندارن ، من براش شاخ فیلسوفا اونم آتئیست ها رو مثال زدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث شما تموم شدست ..
چرا تموم شدست؟ میترسی با من بحث کنی؟؟یا امیدی به اصلاحم نیست؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر رابطه خدا و یندش به رابطه شخصی دو طرفست هیچکس حق دخالت تو این حریم رُ نداره (sm10)
مشکل تو هم دقیقا مشکل همون دهن بیناست همون شاهین دوستایی که خودت مثال زدی فقط از نوع دیگرش (sm70)نقل قول:
من حرفم اینه دین رو نباید به صورت دهن بینی فهمید
همین خودت به جای اینکه این جملات رو از اینو اون کپی کنی چند بار قرآن رو با معنی و تفسیر ختم کردی ؟
چند بار نشستی کتاب تاریخ طبری رو بخونی؟
امروز داشتم مختار رو میدیدم با خودم گفتم اگه خیلی از ماها هم که تو زمان امام حسین بودیم جزو کوفیان بودیم نه جزو یاران امام حسین
اصلاحت دست من نیست ، ویرایشت دست خودته ، هیچ ترسیم ندارم فقط منطقی بحث کن تا خود صبح باهات منطقی بحث میکنم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کسی که خدا رو قبول داره .. (sm10)
(sm176)نقل قول:
یه سوال الان اونجایی که هستی ساعت چنده ؟نقل قول:
من خدا رُ باور دارم! منتها به مرام و مسلک خودم (sm50)نقل قول:
میدونی مشکل شما ها چیه؟؟ همیشه خدا از روز اول تا اخر خط کشیدین هر کی این وره با ماست هر کی اون وره مقابل ماست
رسیدن به خدا یک مسیر نداره! باور به خدا نشانه بیرونی نداره..
اینا یه چیزایی درون ادم! تو خلوت خودش یا خداش....من خدامُ با علم و منطق و کتاب نرسیدم بهش!
خدای ما خدای شما...هر کس میتونه خدایی داشته باشه (sm10)
یه بار دیگه میگم ، تو از من چیزی نمیدونی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه از مسیر منحرف نشو ، گفتی خیلی از فیلسوفا خدا رو منکر کردن من برات مثال شاخ فیلسوفارو زدم ! توجه کن مثال زدم !!
ادمارو قضاوت نکن !!
ترجیح میدم بی مذهب باشم اما رابطم با خدا از جنس عشق و محبت باشه تا مذهبی باشم و از جنس بیم و وحشت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل تو اینه نمی دونی با خودت چند چندی بحث های قبلی بر میگردی میگی خدا وجود داره اما من باورش ندارم ، حالا هم طرز فکرت به سو این خوی گرفت یهونقل قول:
برام این پستت خیلی ارزش داشت ، چون حالا نتنها خدارو قبول کردی ، میخوای یه راه برای رسیدنت بهش برسی ...
اره از هر راهی میشه به خدا رسید ، خدا همه جا هست (sm10)
ببخشید دوست عزیز ولی شاخ فیلسوفا رو تو تعین میکنی ؟(sm120)نقل قول:
من از دین تقلیدی بدم میاد حالا هر دینی میخواد باشه باشه
در ضمن تو خودت از جملات فیلسوفا شروع کردی وگرنه من عمرا میرفتم سمتشون چون باز به تقلید میرسیدم (sm70)
من از تو چیزی نمیدونم پس دلیل نمیشه تو از من چیزی بدونی که بخوای در مورد من قضاوت کنی
۱:۳۷نقل قول:
میگم ، اطلاعاتت کمه فک میکنی اینا من دراوردی هست !!نقل قول:
منم هم بدم میاد دقیقا هر دینی میخواد باشه !!
نقل گرفتن فرق داره با تقلید !!
درسته ، ولی جواب ''های'' منطقی یه ''هوی'' منطقی هست
منم ترجیح میدهم از خدام فقط عذاب و وعده حقش رو نشناسمنقل قول:
ترجیح میدم از دینم فقط حرام و حلال بودن رونشناسم
و ترجیح میدم از کشته شدن امامم تو محرم فقط درس مظلومیت رو نگیرم چون اگه اینجور بود میتونستم از سریال های کره ای هم این درسو بگیرم
موضع من از اول مشخص بوده!نقل قول:
من گفتم وجود خدا رُ باور دارم اما باهاش کاری ندارم...یعنی تاثیری تو زندگیم نداره!
ضمنا دنبال راه رسیدنی هم نیستم...گفتم که بدونی تنها یه مسیر درست وود نداره! همون طور که بارها و بارها گفتم درست و غلطی تو دنیا وجود نداره درست و غلط اونی که تو تشخیص میدی و تمام...
بهشت و جهنم و صحبت هایی از این دست همه تو وجود خود ادمن نه جایی دیگه!
منم خوشحالم میبینم این طور نظری داری (sm10)
من با بحثی که راجع به جبر جغرافیایی کردی کاملا موافقم!نقل قول:
اصلا و ابدا اون طور نیست که بگیم شرایط واسه همه مساویه
اون مسلمون زاده ای که الان این طور سنگشُ به سینه میزنه و میگه اگر هر چای دیگه هم بودم میرفتم سمتش و این صوبتا داره دروغ میگه
هیچکس نمیدونه اگر جای دیگری متولد میشد با شرایط دیگری با خانواده دیگری زندگی به کجا میکشوندش!
من یه حرف میزنم تو سریع میگی چیزی از من نمیدونی ولی خودت قشنگ در مورد مردم قضاوت میکنی (sm120)نقل قول:
برادر به ادعا مسلمان واقعی من میگم بزرگی فیلسوف به اسمش نیست تو میگی اطلاعاتت کمه اصلا این دو تا جمله چه ربطی دارن به هم ؟
بخش اولت نقض حرفات بود ، چون قبلن کسای دیگه هم ازت وجود خدارو پرسیدن منکرش شدی گفتی اعتقادات شخصیه ، حالا بگذریم که عوض شده خداروشکرنقل قول:
بخش دوم حرفات کاملا اشتباه ست ، درست غلط تو دنیا وجود نداره ؟ مثال ساده ، مواد یه کار درست هست یا غلط ؟ کمک کردن یه کار درست هست یا غلط ؟
اینا یه مثال ساده بود اره ادم هم خودشش میتونه تشخیص بده !!
تو چجور خدا رو قبول داری ؟ ولی جهنم و بهشت و قران رو نه ؟(sm70)
همه حرفات ضد و نقیض یکدیگه ان ...
فیلسوفم همون داستام پیغمبر و ائمه این صوبتاست!
راجع به خدا به کسی استناد نکنین!
همون طور که عرض کردم هر کس فقط درون خودش که میتونه احساس واقعیش نسبت به خدا رُ داشته باشه
این همه ادم که ظاهرا به یک دین و اینن هم هستن مطمئن باش احساس هیچ دو نفری نسبت به خدا یکسان نیست
جالب شدنقل قول:
سرنوشت ما گره خورده به یه جبر جغرافیایی مسخره من مطمئنم تو اروپا و یه خانواده مسیحی بودم مسیحی بودم شکی توش ندارمنقل قول:
کدوم مردم رو قضاوت کردم ؟ من استدلالای حکیمانه بعضی از دوستان رو منطقی نقض کردم !!!نقل قول:
شما هم میتونی استدلالای منو نقض کنی اما منطقی!!!
بزرگی فیلسوف به اسمش نیست ؟!!منم هر اسمی رو نیوردم اسمی رو اوردم که اگه میشناختیش این حرف رو نمیزدی !!!
به نظرم همه ادیان یه حرف رو دارن اونم انسانیت ه (sm50)بخدا اگه ما انسان ها به معنی واقعی کلمه انسان بودیم و سر بریدن تو عراق ،بمب انداختن تو فلسطین ،حمله با بمب هسته تو ژاپن نبود بخدا کسی به دین نیاز نداشتنقل قول:
حالا که مسلمونی چرا سنگ بقیه رو میزنی ؟ ما تو مسلمونا ی خودمون موندیم با اینجور منطقا سروکار داریم ، بعضی از مسلمونای خودمون خدا رو قبول ندارن بعد مثال اونا رو میزنی ،نقل قول:
اگه هممون بی شک بهترین بودیم اونوخت میشد سنگ اونارو به سینه زد ولی ما هنو تو خودمون موندیم (sm70)
ببین تو قبلا از من پرسیدی به وجود خدا اعتقاد داری یا نه؟؟نقل قول:
من در پاسخ گفتم مهم نیست اعتقاد داشته باشم یا نه این امریست شخصی و اصلا واسه من اهمیتی نداره فعلا!
الانم همونه...من هیچ وقت منکر نشدم هیچ وقت!
بحث اون شب هم من از دیدگاه شخصی خودم باهات وارد نشدم....و دیدی که مدام از ارائه دلیل طفره رفتم چون گفتم مسئله شخصی و نمیخوام به کسی چیزی رُ ثابت کنم الانم حرفم همونه باشه یا نباشه در کار من تاثیری نداره...
من مسئلم حوزه شخصی نه اجتماعی! درست و غلط رُ تو تشخصیس میدی در این امور...ضمنا معیار تو از درستی و غلطی چیه؟؟ اینا کلا امرو نسبی هستن..واسه یکی ممکنه بد باشه واسه یکی نه من ترجیح میدم معیارم انسانیت باشه...معیارم دوست داشتن باشه!
و کی گفته هر کی به خدا اعتقاد داره حتما باید به جهنم و بهشت اعتقاد داشته باشه؟؟ اها....مشکل تو اینه خدا رُ واحد گرفتی! فکر میکنی خدای تو حق و بقیه خدا ها باطل
من بالا گفتم...این چیزا یه حریم بین ادم و خداش...من (مثال میزنم باز فردا نگی اینئ گفتی اونو گفتی دی:) باهاش معامله کردم اصلا...جهنمش رُ خریدم در ازای یه چیزای دیگه....و به کسی هم مربوط نیست!
من یه مسلمان شیعه م ولی تو زندگیم به بزرگی و باهوشی عمرو عاص ندیدم و نخواهم دید ولی 4 تا مثل شما ها کافیه تو یه مکانی اسمش بیاد تا تو و همه اجدادتو مرتد بخونن (sm70)نقل قول:
چون اطلاعاتمون در حد همون کپی پیسته (sm70)
افرین افرین!نقل قول:
چه قدر قشنگ گفتی!
صد در صد مرام و مسلک من هم انسانیت...
اصلا حقیقتی که همه دنبالشن همینه!
این پستی که دادی ناشی از اینه که جوابی نداشتی بدی که منطقی نقض کنی متوسل شدی به نیش و کنایه !!!نقل قول:
به من میگی مردم رو قضاوت نکن حالا ۴ تا مثل منو از خودمون بهتر میشناسی جالبه ..
ببخشید ولی کی گفته من به صرف این که زاده شده از یک پدر و مارد مسلمان هستم محکوممم به مسلمان بودن؟؟؟ حق انتخاب از ما سلب میشه؟؟نقل قول:
یه مورد دیگه...در دین شما میگن کسی که ازش به اختیار خارج شه خونش حلال...چرا اون وقت؟؟
کلام خدا قران عزیزم ! و تو قران رو باور گفتی نداری ، پس خدا رو هم باور نداری ، یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی دیگه نه ؟نقل قول:
همیشه اخر همه بحثاشون اینه شما اطلاعات ندارین و کپی پیست میکنین و نمیفهمین! و ما خیلی میفهمیم و اهل تحقیقی و طمالعه و استدلالیم!!نقل قول:
به همون خدایی که اینا بهش معتقدن اگر من ذره ای تحت تاثیر کسی باشم در این امور...
وای مگه نمیگی خدارو قبول داری ؟ خدا گفته کامل ترین دین اسلامهنقل قول:
بعد میخوای یه دین دیگه رو انتخاب کنی که کامل تر باشه ؟ یا راحت تر کدوم ؟؟؟
میگم تکلیفا با خودتون معلوم نی (sm70)
داشتیم بحث منطقی میکردیم از مسیر بحث منحرف شد اون پست رو داد که نیش و کنایه داشت پس این حرف رو من نزدم که به من گفتی ، باید به اون میگفتینقل قول:
کلام کدوم خدا؟؟؟ تو دنیا فقط یه خدا هست؟؟ اینم که شد بت پرستی مدرن...نقل قول:
خودت بالا گفتی راه سیدن بهش یکی نیست و همه جا هست
کی گفته کسی که با قران و محمد و اسلام رابطه ای نداره با خدا هم نباید رابطه ای داشته باشه؟؟
دیدی دوباره داری خدا رُ محدود میکنی؟؟ چرا خدا فقط واسه یه عده خاص؟؟
تکلیف بقیه چیه؟!؟!نقل قول:
هر کس مسلمون نیست از وجود خدا بی بهرست؟؟
این نامهربونی نیست بنده ای رُ خلق کنیم بعد بهش بگیم اگر منُ میخوای بیا اینجا اگر نه من باهات کاری ندارم
مگر شما نمیگین ما هم به کارش کاری نداشت هباشیم اون با ما کار داره؟؟
امن فکر میکردم خیلی مهربون تر از این حرفاست...من خدایی رُ دوست داتم که بی قید و شرط بود همیشه بود!
(sm77)کدوم خدا ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
وختی میگم راه رسیدن به خدا یکی نیست یعنی اینکه شونصد تا خدا داریم ؟
اول یه ذره فک کنم بعد حرف بزن !!
من نگفتم راه رسید به خداها ، گفتم خدا !!
بعد یعنی چی کدوم خدا هه ؟؟
خدا خودش گفته بود برا شون خدا درست میکنن اون از بت و گاو و این چیزا اینم از این (sm70)
چرا فک میکنی همه معلولن تو جواب دادن بهت (sm70)نقل قول:
برادر جان دلیل اینکه بعضی صحبتات رو جواب نمیدم اینه که خودت هم نمیدونی از کجا ناشی میشه(sm70)نمونش رفتی مثال از فیلسوف اوردی که من اصلا از نقل دیگران حرف زدن خوشم نمیاد
من میگم تو هر دینی داری باید روشنفکرش باشی نه اینکه فقط از دین 5 وعده نماز خوندنشو یاد بگیری "منظورم تو نیستی منظورم کلیه باز نگی تو از من چیزی نمیدونی "
الان گروه داعش هم به خیال خودشون دارن اسلام ناب محمدی رو عملی میکنن ...حادثه 11 سپتامبر هم کسایی زدن که میخواستن اسلام رو اجرا کنن (sm70)
مهربونی و نامهربونی رو بنده تشخیص نمیده ، خالق تشخیص میده ، مگر این که ادعا کنی از خالفت بیشتر میفهمی !!!نقل قول: