نه شب پیشت نمیمونم ، شب میرم جای دیگه ... به تو اعتمادی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه شب پیشت نمیمونم ، شب میرم جای دیگه ... به تو اعتمادی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم مجتبی (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم سعادتیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مینا خانومی آخه ؟؟؟(sm39)نقل قول:
فکر کن من اجازه بدم مهمونم بره شب نمونه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب من منظورم چیز دیگه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود که کلا خودتو یه معرفی کوچیک بکن
یه بچه تخم سگ با اتوبوسش بازی میکرده و میگفته:
قام قااام،ایستگاه اول،ک ونیا دره جلو، ج نده ها در عقب
قام قاام،ایستگاه دوم،ج اکشا دره جلو،ک س کشا در عقب
مامانش شاکی میشه و 2 ساعت تو انباری زندانیش میکنه،بعد دوساعت میره از بچه هه میپرسه ادم شدی..؟؟حالا برو مثل بچه ادم بازی کن...چه هه باز میره سراغ اتوبوسش میگه:
قام قاام،ایستگاه سوم،زن ق حبه ها دره جلو ،مادر ق حبه ها هم در عقب
اون ج اکشایی هم که میگن چرا اتوبوس 2 ساعت تاخیر داره ،برن از اون ج نده خانمی که تو اشپزخونه وایساده منو نگاه میکنه بپرسن!
اره امشب با گلنار جونم بودم(sm50)نقل قول:
تو فکر کن من قبول کنم تا جلوی خونتونم بیام (sm70)نقل قول: