بدون شک خدای من با خدای تو فرق میکنه به اندازه همه ادمای دنیا خدا وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شک خدای من با خدای تو فرق میکنه به اندازه همه ادمای دنیا خدا وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جملت سنگین بود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا رو به یه بچه بگی بت میخنده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا یه خط اخر ..
وختی موضوع یه بحثی رو باز میکنی منم همونو ادامه میدم انتظار نداشته باش قبول کنم هر حرف تو ..
این جواب حرف من نبود...من گفتم خدای بی قید و شرط میخوام .....خدای همیشه حاضر نه خایی که واسه رسیدن بهش واسم یه شرط گذاشته باشه!!نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قل هو الله أحد !!!
اون خدا نمیشه ، پاسخگو ۷۱۹ بفرمایید میشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی چرا یه دین واحد نداریم؟؟نقل قول:
چون همه میگن ما حقیم و بقیه نیستن...
اینا میگن خداشون یکی ولی واقعیت اینه خودشون هم قبول ندارنش!
خدا یکی هست اره ولی تهریفایی که ازش میشه به تعداد ادماست
اینکه میگم از دین نباید فقط جملات سنگین عربی رو فهمید خنده داره یا اینکه میگم واسه مسلمون بودن الله اکبر گفتن کافی نیست و باید درکش کرد وگرنه میشیم مثل داعشی ها ؟نقل قول:
اصلا جملاتت رو حال میکنم میخونم چون عین واقعیته (sm176)نقل قول:
به قول شاهین تون ، راه اونا به چاله و راه شما به چاه ست !!!
دیگه حرفی ندارم حرفامو زدم حرفاتونو شنیدم
همین که فهمیدم هنوز نمی دونید خدا یگانه ست تا تهش رفتم
شب خوش (sm10)
ببین در حقیقت یه خدا هستنقل قول:
اما این خدا رُ ما تعریف کردیم از روز ازل تا ابد!
من به تعریف میکنم تو یه تعریف اسلام یه تعریف مسیحت و یهود یه تعریف دیگه
و ظاهرا تعریفامون خیلی هم با هم متفاوته
تو طوری حرف میزنی که خدایی که محمد گفته حق و هر چی تو اون کتاب نوشته شده مقدس است و بس..
ولی من اونو قبول ندارم! من خدا رُ باور دارم ولی بدون پذیرفتن هیچ پیش شرطی...
من این رفتن رو به منزله شکستت نمیدونم به منزله این میدونم که درکت از خدا مشکل داره وپایینه (sm50)نقل قول:
دیدی؟؟ دیدی تو همونی هستی که سعی در انکارش داری...نقل قول:
خدای من و باور من بهش تا جایی درسته که با معیارایی که تو داری بخونه اگر نخوند رد میشه و تمام!
پسر خواهرم از پرسید خدا مرده یا زنه من موندم چی جواب بدم چون هر جوابی میدادم تا اخر عمر خداش میشد به شکل اون ...نقل قول:
5 بار این سوالو پرسید من جوابی بهش ندادم و موضوع رو عوض کردم تا شاید بزرگ بشه وخودش خدای خودشو بسازه نه طرز تفکر من
دوستان شب خوش بحث جالبی بود ممنون از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جان که طرز تفکرش بسیار زیبا بود (sm176)
ما بریم تا صبح خودمونو با سیگار بترکونیم تا شاید خوابمون ببره (sm50)
اولا این که هی شاهین شاهین میکنی نشون میده برخلاف ادعایی که داری اهل قضاوت ادمایی و خیلی هم زود حکم دادی!نقل قول:
لحنت مشخصه از موضع بالاتر وارد بحث شدی نه موضع برابر و این خوب نیست! البته ظبیعیه چون همه مذهبی ها این طورن و یه جورایی همیشه حق به جانب...
خدا یگانست در عین این خال که احساس هیچ دو ادمی روی زمین و در طول تاریخ به خدا یکسان نبوده و تو هم نمیتونی منکر این شی!
مطمئنا اونی درکی که تو ازش داری با اونی که من دارم با اونی که x و y دارن متفاوت
مشکل تو درک غلط از یگانگی خدا و یگانگی دین....!
معیار تو اسلام پس هر چه غیر اون بگه میزنیش و طبیعی هم هست...
تنها وقتی میتونی درست بحث کنی که معیارت مورد بحث ما نباشه! و الا چطور میتونیم در وجود چیزی بحث کنیم که اصول فکری تو رُ ساخته؟؟
موفق باشی (sm10)
حقیقت اینه که هیچ کس در هیچ جا جز خودت نمیتونه تعریف درستی از خدای تو بهت ارائه کنه!نقل قول:
بهترین کارُ کردی....بعدا ازت متشکر خواهد بود...درود بر تو (sm176)
قربانت ...ما هم استفاده کردیم...طرز تفکرتُ دوست داشتم و بهت تبریک میگم (sm10)نقل قول:
شب و روز خوش (sm50)
دِین دیوانه به دین عشق تو شد
جاده ی شک به یقین عشق تو شد (sm50)
(sm27)
رفتم یه فیلم ببینما چقد شر گفتین (sm2)
(sm2)شکم محسن
(sm74)کچلی محسن
به نسیمی همه راه به هم می ریزد
کی دل سنگ تو را آه به هم می ریزد
سنگ در برکه می اندازم و می پندارم
با همین سنگ زدن ، ماه به هم می ریزد
عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است
گاه می ماند و نا گاه به هم می ریزد
آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده است
دل به یک لحظه کوتاه به هم می ریزد
آه یک روز همین آه تو را می گیرد
گاه یک کوه به یک کاه به هم می ریزد
فاضل نظری
(sm27)
(sm50)
سرافراز ! جانشین ضرغامی به احتمال زیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسی از محسن چاوشی و پدر ایشان
من نمیدونم چه چیزی تو این شنبه هست که همه تو این مملکت میخوان کاراشونو شنبه انجام بده اونم اول وقت (sm178) هنو ساعت 8 نشده منتظرن حمله کنن(sm35)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
س /پ/ا / هیه (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدتر از ضرغامی(sm3)
رمضانی رباط صلیبی پاره کرده ؟؟(sm77)
اشترم کوجایی
روزنامه ایران در یادداشتی در شماره امروز خود، ضمن انتقاد از انبوه برنامههای ضد دولت در صداوسیما، عنوان کرد: «منبع الهام یا به عبارت بهتر خوراکگیری برنامههای شبهخبری چه بسا جاهای دیگری خارج از صداوسیماست».
قالبهای ارائه برنامههایی با محتوای انتقادات یکسویه، جهتدار و تخریبی علیه دولت از سوی صداوسیما تقریباً دیگر مشخص و تثبیت شده است.
برنامههایی با عناوین «بیست و سی»، «صرفاً جهت اطلاع»، «خبر 20» و... ساختارهایی شبه خبری دارند که به برنامهسازان میدان میدهد تا نظرات شخصی و مقاصد جناحی و سیاسی خود را در ذیل بریده خبرهایی ناقص که بهصورت گزیده و هدفمند از میان اظهارات مسئولان دولتی و رویدادهای روزانتخاب شده است، بهصورت خطابههای سیاسی، انتقادات دلسوزانه!، حرفهای مردمی و... مطرح کنند تا به مخاطب القا شود که دولت برای کاهش تورم و بهبود معیشت کاری نکرده است، برنامههای دولت برای کاهش آلایندگی هوا ناکارآمد بوده، مذاکرات هستهای جز سازش و تسلیم نتایجی نداشته و خلاصه در افق پیش رویی که دولت به سمت آن در حال حرکت است جز سیاهی، رنگ دیگری نیست.
اما منبع الهام یا به عبارت بهتر «خوراکگیری» این برنامههای شِبهخبری چه بسا جاهای دیگری خارج از صدا و سیماست و از این رو به نظر میرسد که لایهای متمایز و مشخص با اهداف و سنخیتهای خاص سیاسی بدون اینکه در ساختارکلی صدا و سیما تنیده باشند، با مأموریتی متمایز، بستههای محتوایی این برنامههای شبهخبری را تهیه میکنند و با عناوینی که ذکر آن رفت، پیش روی مخاطب قرار میدهند.
برای یافتن منابع خوراکگیری این برنامهها تلاش زیادی لازم نیست. با یک تقدم زمانی 4 تا 12 ساعته همان محتوایی که در بیست و سی، صرفاً جهت اطلاع و... ارائه میشود در برخی سایتهای خبری قابل رؤیت است. گویی که از یک دستور سازمانی تبعیت میشود که هر آنچه این سایتها گفتند مورد تأیید ماست و همانها را در مختصات فراگیر صدا و سیما باز نشر دهید! این نوع رابطه، در ابعاد صدا و سیما که رسانه رسمی و به زعم مدیران آن ملی است، رابطهای تقلیلگراست چراکه تفاسیر و روایتهای غیر رسمی رسانههای غیر رسمی و تابلودار سیاسی را در موضع یک رسانه رسمی که باید ملی باشد و «صدا» و «سیما»ی جمهوری اسلامی ایران را منعکس کند، مینشاند.
پیامد این رویه دیگر نیاز به هشدار و پیشبینی ندارد، چراکه این رویکرد اکنون چنان به وجهه صدا و سیما آسیب زده است، که امروز باور ملی بودن این رسانه و تمامگرایی و بیطرفی آن، آنقدر سخت شده که فقط به یک شعار از سوی مسئولان آن تقلیل یافته است. از سویی، کاهش اقبال مخاطبان که در گرایش گسترده و روزافزون آنان به شبکههای ماهوارهای نمود یافته است و مسئولان صدا و سیما نیز بر آن اشاره و تأکید دارند از تبعات تقلیل یافتن بخشی از برنامههای صدا و سیما به تریبون برخی جناحها و بازیگران سیاسی است که اتفاقاً آنها نیز در آزمونهای انتخابات، پاسخهای بیاقبالی خود را از مردم گرفتهاند.
اینکه روحانی چندی پیش در یکی از گلایههای چند باره خود از صدا وسیما اذعان کرده بود که: «رسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را برای مردم تبیین کند و دولت از لحاظ تبلیغاتی دست تنهاست»، از این منظر قابل تأمل است. دولت خود اگرچه رسانههای محدود مکتوب و مجازی برای تبیین عملکرد و دیدگاههای خود دارد، اما این رسانهها، وابستگی سازمانی به دولت داشتن را با تریبون دولت شدن اشتباه نگرفتهاند. چراکه میدانند این وابستگی به معنای تریبون شدن نیست. نباید از نظر دور داشت که هر موقع این رسانهها به تریبون یکسویه دولت تبدیل شدند، چوب آن را که پس زدن مخاطبان بود، خوردند. نمونه آن کاهش شمارگان روزنامه ایران در دولت قبلی و عقب افتادن خبرگزاری ایرنا از رسانههای خبری نوپا در همان دولت است.
با توجه به این تجربه و اقتضائات حرفهای و قانونی، این رسانهها مشی حرکتی خود را در مختصات کامل نظام جمهوری اسلامی ترسیم کردهاند و آنچه مینویسند و منتشر میکنند برای نظام و ملت ایران است. این حساسیت و دقت البته در صدا و سیما که فراگیرترین و پر مخاطبترین و البته گرانترین رسانه کشور است باید بیشتر باشد.
احسان چه شبی رو شما صبح کردین (sm2)
مطلب فوق مربوط به سایر رسانه ها می باشد وخبر گزاری فارس صرفا آن را باز نشر کرده است(sm2)
جات خالی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاثیر گذارترین جمله این بود که ایشالا هایده 120 سال زنده باشه(sm2)
دیگه زر نزن دیگه من همچین پستی ندیدم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)ندیدی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرسنجی فوتبال 120(sm2)
یعنی ریدم تو درک کسایی که رای دادن(sm2)
چه ساعتی تو کدوم تاپیک ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت بچه دور هم جمع شدن نظرسنجی گذاشتن یه مشت بچه دیگه هم توش شرکت کردن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا وقت واسه این چرندیات نمیذارم
همین تایپیکنقل قول:
فک کنم ساعت 9 بود
یه 40 صفحه برو عقب
روحت شاد میشه(sm2)