مینا جان در مورد عکس 100% شوخی کردما (sm120)، نیاز نیست چیزی بفرستی (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
مینا جان در مورد عکس 100% شوخی کردما (sm120)، نیاز نیست چیزی بفرستی (sm10)
نفرس جوون مردمو عاشق می کنی (sm59)
So long
bitch you did me so wrong
I don't wanna go on
living in this world without you (sm50)
فعلا بدرود تا بعد (sm27)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق شد (sm59)
بدرود رفیق (sm127)
اختیار داری اون عکسی که من دیدم اصن شک کردم عکس دخی باشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لطف داري (sm127)
نويد عكسمو هنوز داري براي پوريا بفرستي؟ خودم هرچي ميگردم پيدا نميكنم (sm54)
حالا باز تقلید سطح بالا یه چیزی این دیگه خیلی... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزيزم چيز خاصي نيست كه نخوام خودمو نشون بدم ديگه ننه ديدن اين حرفا رو نداره(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 20 سالم بود شايد ولي ديگه خطري تهديدتون نميكنه (sm2)