زیرنویس فیلم ویل اسمیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیرنویس فیلم ویل اسمیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععع
هر روز چک میکردم یه امروز چک نکردما
تبریک.تبریک به من تبریک به تو تبریک به همه
برا نصب ویندوز درایو فرمت نمیشه چیه مشکلش ؟
سینکش خوبه ترجمشم قابل قبوله برو بریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینوکس یاد بگیرید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طومار نوشتی نخوندم من به کی پیام دادم؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشقه این فیلم شدم.دوباره میبینمش.مفهوم فیلم خیلی عمیقتر از این حرفاسن که بشه با 1 بار دیدن فهمید
هوای اصفهان که ابریه پرده ها هم کشیدم تک و تنها نشستم دیدم اینقدر لذت بردم که حد نداره.یادم نمیاد تو این 1 سال اخیر حداقل از دیدن فیلمی اینقدر لذت برده باشم
بازیه ویل معرکه بود مخصوصا سکانس داخل خونه با زنش
زیرنویس یه جاهایی خیلی کم غلط املایی داشت ولی سینک و ترجمش واقعا عالی بود لذت بردم میخوام یه ایمیل بزنم به مترجمش ازش تشکر کنم تو هم بزن
واقعا این فیلم حقش نیست زیره 1080 دیده بشه موزیکش خیلی خیلی خیلی زیبا بود اگه با سیستم صوتی هم شنیده بشه که باس و بمش درست شنیده بشه که دیگه حرفی نمیمونه که منم شنیدم.
بازیگرا همه عالی و همه معروف.کلا حال و هوامو عوض کرد(sm170)
بعضیا فکر میکنن تو هرجا میری دعوا میکنی و با کسی بحث میکنی من هندونه زیره بغلت میذارم و میگم برو بهشون فلان بگو
منظورمم هادیه
منکه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه دیگه همه که میدونن ولی تو یه صحبتی هم بکن که مگه نوچه و زیردست منی که بخوام واسه دعوا بفرستمت جایی
موزیکه اخر خیلی قشنگ بود ولی این ملودیو گوش بده
من هروقت تو هر موزیکی چیزی شبیه این گوش بدم واقعا از خودم بیخود میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطابق ادبیات خودت که راحت توهین میکنی به شخصیت یک آدم، من هم متقابلا میگم تو یک آدم نفهم و گاوصفت هستی که شعورت در حد یک بچه دبستانی کسخل بیشتر نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما در مورد چاوشی صدرو و صدرنگ بگم که با وجودی که از قدیم احترام زیادی به موزیک و صداش قائل بودم و هستم اما به شدت شخصیت متضاد و نچسب و خایمالی داره، این آدم مضخرف اگر پاچه خوار و خایمال نبود الان هر بچه بسیجی و هر ننه قمر سیاسی عنقلابی طرفدارش نبود، همین بس که روزنامه کیهان هم پشت این احمقه مردم فریب هست
با رفتار مضحک و گفتار احمقانه اش سعی کرده خودش رو روشن فکر و مستقل از هر جریان فکری نشون بده اما به شدت عن زیادی خورده و هر وقت و هر زمانی اگر دراین کشور رفداندوم آزادی برگزار و پیروز شد امثال این تماسح ها باید محاکمه بشن به جرم عوام فریبی
و متقابل ادبیات خودت دوباره بگم حتی در بحث فنی و درک موزیک هم این احمق صدرنگ تخم سندی هم نمیشه
با احترام
من اصلا وارده این بحث نمیشم چون میدونم اینجا هرچقدرم صحبت کنی اخرش 1 گرم چیزی جا به جا نمیشه ولی یه نکته ای گفتی که من قبولش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اینه که من نمیدونم چرا اینقدر میخوان چاوشیو اپوزیسیون نشون بدن حالا چون یه حصر تو اون شهرزاد گفت یعنی اپوزوسیونه؟
فقط اینو بدونید اینجوری که چاوشی اینقدر راحت فعالیت میکنه و زارت و زارت ترک میده بیرون و واسه گریوانه هدیه میفرسته بدون دلیل نیست
عزیزم غصه نخور زندگی با ماست
اگه باختیم امروز و فردا که برجاست (sm50)
چاوشی رسمن قدرت و نفوذ نظام در بحث موزیک پاپ غربی هست تا بخش بزرگی از نوجوانان و جوانان رو به سمت خودش بکشه و جریان فکری به اونها دیکته کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستش هم در بعضی جاها برای پیشیرد اهداف بازه و قرار نیست بیاد چفیه بندازه ولی غیرمستقیم میتونه خیلی چیزها رو به نسل طرفدارانش تحمیل کنه
چاوشی بدون اجازه ارباباش آب هم نمیخوره، حمایت غیر مستقیمی که مافیای رسانه ای از این آدم کردند و میکنند بی سابقست چه رسانه های اینور و چه رسانه های خریداری شده اونور
کافیه فقط یه لحظه مافیای رسانه ای چاوشی رو در مقابل مثل شجریان مقایسه کنی!
حتی در بحث همین نجات اعدام هم کسانی بودند که قبل از چاوشی تلاش کردند اما رسانه ها کلا به پای این فرد تمومش کردند
در مورد علیخانی حتی کیهان هم تشر زد و زیر بغل حاج چاوش رو گرفت
با تمام احترام به طرفداراش که خودم جزشون هستم ولی این فرد کاملا خودفروخته، خایمال، روشن فکر نما و لمپن هست که در تلاش برای ایجاد جریان فکری خاص و مورد تایید رئیساش و در کنارش لات بازی و فحش بازی مردم برای حمایت از خودش و در تلاش برای فریب مردم با کلمات قلمبه سلمبه گفتن و ادای اندیشمندان رو دراوردن تا بتونه به بهترین نحو خودش رو متفکر نشون بده تا اهداف خودش و مافیاش بهتر پیش بره
ضمن اینکه جدا از تمام مزایای این هدف در بحث مالی هم تا هفت نسلش بی نیاز میشوند
از اخرین بار که چشمام تورو دیدن(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو چرا ترش میکنی مگه باباته
والا من تنها چیزی که از سندی تو این برنامه دیدم مث سگ پاچه میگیره اخه یه ادم چن بار در طول یه برنامه به یکی میگه لهجه لهجه وقتی اینقد کوته فکر باشی بری فایل صوتی 12 سال پیشو مدرک کنی حرفیم باقی میمونه
شاهکار جدید این چاقال
(sm2)راستی لهجه یا لحجه
نه من جسارت نمیکنم و بابای تورو به باباخوندگی نمیگیرم (sm2)نقل قول:
تو میدونی سندی همینجا طرفدار داره و میای این حرفارومیگی تا اونا رو تحریک کنی و این عقده تنفر از سندی رو بیان میکنی تا مثلا بقیه فکر کنن توخیلی میفهمی!!
منم دقیقا برعکس همینو انجام دادم و تورو تحریک کردم تا مزشو خودت بچشی! اما فرق منوتو اینه که تو مثل چاوشی فقط سعی میکنی پز فهمیدن دربیاری و با حرفات یک چیز غیرواقعی رو واقعی نشون بدی اما من بدون هیچ تعصبی نسبت به چاوشی و سندی و حتی میتونم بگم طرفدار چاوشی اون چیز واقعی رو که میبینم گفتم
همین مونده بود غصه طرفدارای سندی رو بخورم که اینجا هستن یا نه ! همین اریان برای هفت پشتمون بسه (sm2)نقل قول:
کسی که که اینقد کوته فکره نمیشه با احترام ازش حرف زد
جذاب ترین حادثه ی زندگیم رفت
دیوانه ی دیوانه ی دیوانگیم رفت(sm50)
لاشیا دو تا قبض با هم اوردن
این قبضای شهرداری پرداخت نکنی چی میشه
(sm50)خدایا خودت درک و فهم انسانت را بالا ببر
سندی سوهان روحت شده و تنفر از کلماتت سرشار هست و با شکلک های خنده دار نمیتونی حس تنفر رو ازش گم کنینقل قول:
ماجرای سندی رو اگر خدای موسیقی هم بیان میکرد بازهم تو واکنشت همین بود چون ظرفیت طرفداریت همینه و مثل داعش خشک مغزی
من به جرات میگم همین چاوشی که به این منجلاب کشیده شد امثال شماها با طرز فکرتون شدید
اگر استفاده از هرنوع ادبیات در انجمن برای تو آزاده دلیل نمیشه که فکر کنی با این ادبیات الان چاوشی رو سربلند کردی
به خودت بیا
والسلام
مارو با اسم موسیقی دارن از پیشرفت و فهم و عقل می ندازن
حالا تو بگو سندی و چاوشی
جهان خود را ارتقا دهید !
(sm50) یه سری ادما و برنامه هستن که به زندگی ما جهت میدن تو هم تو برنامه هاشون گیر کردی
عاقل شو
اگه تو اینجوری به ارامش میرسی که یکی مث سندی که بجان همی سینجول تا قبل این برنامه اصن نمیدونستم زندس یا مرده باشه باعث بشه من عذاب بکشم باشه (sm2)نقل قول:
والا خدای موسیقی یکی نیس چن تاس داریوش عارق فرید زلاند گوگوش کیوان ساکت قمیشی و ....... که خودت میدونی تو این سالها مدارکش هست
من هر چی از خدایان شما شنیدم چیزی جز صدای دستگاهی نبوده امید سندی و .... بعد بگو من کوته فکرم تو عاقل ببین کی طرف کیو گرفته
قلم این رفیقمون Clint به شدت به دل می شینه (sm50) اتیش سیگارت روشن همیشه
الی ی حرکتی بزن این شاتل تخفیف 50% 60% ی رو 100 گیگ رو دوباره فعال کنه(sm2)
والا بخدا از کی منتظرم لاشی همش 20 در صد میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم کلاغ کوفیت تو سرزمین کفر کنسرت داد طرفو شناختی با کی کنسرت داد اولین زیرنویست (sm19)
اینا به درد نمیخوره.. دیوث این تخفیفارو نده بهتره(sm120)نقل قول:
هیچی(sm120)نقل قول:
سال بعد ۲برابر میشه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سینجول برات پخ میکنم تو پرداخت کن سال بعد من مال تو رو میدم
اینکه سندی رو نمیشناختی که خود دلیل مهمیست که جنابعالی چقدر پخته موسیقی و فنی هستی و نظرات کاملا فنی و تخصصی میدی!!نقل قول:
اما این اساتیدی که نام بردی بله دقیقا من طرفدار همشون هستم و مدارکشم البته که دیدم اما اینو یادت باشه ما در مورد چاوشی الان حرف میزنیم! یعنی چاوشی چارپنج سال اخیر! نه چاوشی دربدر اواخر دهه هشتاد! بله چاوشی اون موقع انسانی شریف و ادمی محتاج بود که غرور و قدرت نداشت و خیلی دلایل دیگر که باعث شد داریوش و قمیشی تحسینش کنن
اما این فرد هارشده این سالهای اخیر رو با اون فرد اصلا اشتباه نگیر! اگر هم میبینی که حتی این اواخر هم کسی مثل عارف میاد تحسینش میکنه اولا شخصیتش رو نگفت و فقط کلامی که استفاده میکنه رو گفت! (درحالی که تو مستقیما به شخصیت امثال سندی توهین میکنی) و ثانیا اونا اطلاع بسیار کمی از جریان مافیای داخلی چاوشی دارن و خیلی بدون تعصب و غرض فقط نظرشون در مورد هنر طرف بیان کردند
من هم هنرش رو قبول دارم و معتقدم موسیقی خاصش بعضی وقتها برای روح ادم لازمه اما این دلیل نمیشه مثل تو ازش بت بسازم و همه چیزو باهم دوغ کنم و به خاطر اینکه ثابت کنم چاوشی از سندی بهتره شبا خوابم نبره و بعد از چند روز نبودن مستقیم بیار پاچه سندی رو بگیرم!
به خودت بیا (sm2)
من یه مشکلی که با تو دارم اینه که دو تا بحثو با هم پیش میبری بعد هر جا دلت بخواد وسطش میپری اون یکی دیگهنقل قول:
من دارم زنده مرده سندی رو میگم تو میگی نمیدونم میشناختی یا نمیشناختی
من دارم هنرشم میگم تو شخصیتشو میگی من دارم شخصیتشو میگم تو داری صداشو میگی
کلا بیخیال
(sm120)گرچه بارها گفتم اما اگر کسی در جریان نیست
اقو این اپدیت جدید که برای وین 10 میاد سنگینه اپ نکنین نسخه جدید iso رو دان کنین بعد نصب کنین
فقط دو دسته برن اپ کنن وین اورجینال رو لپ تاپ دارن یا برنامه های خیلی زیاد و سنگین