نیم ساعت دیگه امتحان ازمایشگاه فیزیک 2 عملی دارم هیچی هم بلد نیستم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم ساعت دیگه امتحان ازمایشگاه فیزیک 2 عملی دارم هیچی هم بلد نیستم (sm50)
من هفته بعد دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان پاشدم گزارش کار بنویسم دیدم گوشه دفترم نوشتم امتحان عملی 28/2 (sm2)سر کلاسش هم با وای فای همش وصلم به نت (sm2)خدا به خیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک رئال جوابتو دادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا 3 تا امتحان بیشتر ندارم اما همین 3 تا کیون پاره میکنهنقل قول:
ریاضی عمومی 2(sm2)
اجزا ماشین(sm2)
مقاوت مصالح(sm2)
منم هیچی ازینا بلد نیستم(sm2)
امتحانای کارگاهی بماند(sm2)
پروژه هم دارم(sm2)
باز تو خوبی که من کنترل. انتقال حرارت. سوخت و احتراق . دینامیک گازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاضی عمومی 2 امتحان میان ترم گرفت از 6 نمره شدم 6(sm2)جلسه قبل از بس سر کلاسش مسخره بازی در اوردم رو اسمم ماژیک کشید گفت اگه ننداختمت هیچی نیستم (sm2)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم یه نگاهی به لیگ فیلیپین میندازم! چقدر ایرانی تو تیمای فیلیپین بازی میکنه!!!کروش باید بره همشون رو دعوت کنه!!!!!!!!!!!!!!!
این ترم 21 واحد برداشتم از بازی فینال یو سی ال به بعد دیگه نت تعطیل میخوام بشینم درس بخونم خدا بخیر کنه (sm2)