هوی شاسکول جنوبی درستش کن
نمایش نسخه قابل چاپ
هوی شاسکول جنوبی درستش کن
(sm2)
به به چه امضا هایی (sm29) منم برم بزنم
(sm2)این ترک تریاک سوژه میشه حالا ببین
مرغ (sm2)
برای تشنگیام یکم ودکا بیار (sm120)
آبکی خوراش بفرمایید (sm2)
اشتر نخل به دست دنبال الی ...
از خطر خبری نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
منقل (sm120)
مرغ(sm2)
درسته (sm59)
ایا در میان شما کسی هس این سریالو ندیده باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا تازه میخاست بساتو را بندازیم
- (sm2)
- (sm3)
(sm2)
(sm2)محسن جان تنظیم اهنگ تریاک با کیه
(sm2)
من دانلود کردم ولی هنوز ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کهنه شراب موسیقی ایران(sm120)
#مموتی(sm120)
خب هم این هم narcos زودتر ببینین که فصل 2 راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشت
#ممر(sm50)
اتفاقا اینم دان کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
#گاهیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ ن پ تو نوکیا تیاتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدن اوست چاره ام ... (sm50)
(sm27)
دوبله نمیفرستن.بعضی وقتا اگه پست بدی پست فبلی دوبله میشه.برای منم اینجوریه.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
بین 3تا 4.5نقل قول:
من از صفحه نمایش کوچیک خوشم نمیادنقل قول:
زیر پایم یواش خالی شد، خواند دریا مرا به سوی خویش
عشق می گویدم: نرو! برگرد... و هُلم می دهد غرور به پیش
موج، موجم به موج می رفتم موج در موج، موج، موج به موج
ردّپاها به موج، موج رسید... چه سماعی ست خودکشی درویش!
سرد مثل حقیقتی موهوم، ساق هایم دوباره تیر کشید
آه! عصیان نیمه کاره ی من، آه! ای عقل عاقبت اندیش
شب بر اندام من جلو می رفت، باد، موسیقی غریب مرگ
با جنون سر به سنگ می کوبید موج با آن دهان باز کفیش
آه ای ماه، ماه جادویی! بُهت من را به سوی خویش نخوان
باورم کن نمی شود دیگر... باورم کن نمی توانم بیش...
من به تقدیر فکر می کردم، باز می شد دهان ماهی ها
من به تقدیر فکر می کردم، خزه سر می کشید با تشویش
این غزل حرف آخر من بود روی این ماسه های لغزنده
حرف هایی برای هیچ زمان، اعترافی برای هیچ کشیش
سید مهدی موسوی
(sm172)(sm50)
تو خرید این شک نکن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس این نزدیک 5 تومن بود 500 آورد پایین دیجی .. (sm50)
میخواستم همونو براش بگیرم رفیقم گف 5 تومن زیاده اینو براش گرفتم ..
ولی الان لنوو قیمتش اومد پایین فوق العاده س ..
اوه پسر کجا میری؟چقده با ناز میری(sm100)
سلام به بیکاری(sm100)
لپ تاپ خودمه .. (sm118)
17 اینچی میخوای این خوفه 3 تومن ..