نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم خروس هات که بر سفره رنگی وبا دامن گشاد تظاهر به تنگی و
(sm120)
ایکاش با قشون بلایا بجنگی ونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم چشم تشنه کشته بگیرد سراب تو
(sm120)
واسه من میسازی حاشیه؟ تو که هفت پشتت لاشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت ریــــــــدس...
بریم ـــشاهـــگوشـــ (sm27)
خدانگهداری...(sm127)
چند تا نکته دوستان :
۱ - دختری که با سیستم داداشش هر کاری میتونه بکنه و گوه خوریش به رضا نیومده
۲ - با این تیپ عکس های فیس بوک خور ، اکانت فیس نداره و غیرتی هست ولی میذاره با ما لاس بزنه
۳ - با این که گوه خوریش به داداشش نیومده ولی داداشش نمذاره فیس داشته باشه جالبه (sm2)
۴- الان پشیمونه که چرا یوزر نساختم بیشر جدی بیاد
۵- با این جور حرف زدن ها فقط بابک میگوشه ، با این که کسیایی که اینجوری حرف میزنن اکثرا لاشی های پیرو درتی رپ هستن (sm2)
۶- خیلی زیاده بقیه ش حال ندارم فلا
ارزش دهن به دهن شدن نداري آشغال
نمیتونی بشی قدرتشو ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشماتون گرسنس شماها (sm9)
(sm1) من برم داداش اومد
قدرت نميخواد وقاحت ميخواد ، دريدگي ميخواد كه تو داري
اَ محسن هم جهاد کرد ما هم جهاد کنیم (sm2)
سجاد خفه شو دیگه (sm2)
باو چیزی نگفته محسن رو میگم جهاد کرد
(sm59)
نیمار (sm77)(sm127)
21 امتیاز امشب (sm59)
نیمار (sm59) برزیل (sm3)
نمیکشیدش بیرون امشب اقای گلیش قطعی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل (sm19)(sm10) قهرمانیمممممممم(sm118)
(sm100)
(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم داوری (sm3)10 بار زدنش عین خیالش نیومد (sm3)نقل قول:
چقد تو ساده ای (sm41)نقل قول:
خداروشکر بی هیچ حرف و حدیثی نتیچه میگیریم تا کور شود ارژانتینی و هر انکه نتواند دید (sm70)نقل قول:
کاملا مشخصه بدون هیچ حرف و حدیثی (sm70)نقل قول:
سلسائو قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه (sm50)نقل قول:
تانیا چی شد؟ (sm2)
چیزی نگو، دزدانه و شیرین تماشا کن
بنشین و مثل دختری سنگین تماشا کن
یک کاروان خیس ابریشم همین حالا
از زیر چشم ام رفت سمت چین، تماشا کن!
بر شانه ات نگذاشتم سر، با خودم گفتم:
آن قله ها را از همین پایین تماشا کن
آن آبشاری را که از قوس کمرگاهش
جاری ست نافرمان و بی تمکین تماشا کن
مرد خدا را هر اذان صبح در کافه
ای چشم های کافرِ بی دین! تماشا کن
«من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور...»
من قرن ها رنج ام در این تضمین تماشا کن
چون بشکنم عکس تو در هر تکه ام پیداست
باور نداری بشکن و بنشین تماشا کن!
(sm50)
سینجول لاشی 2 بار گفتم نفهمیدی یه واو اضافه س (sm98)
چون بشکنم عکس تو در هر تکه ام پیداست
باور نداری بشکن و بنشین تماشا کن!
خواهر رضا قصد ازدواج نداری؟
ما یه پسر داریم میخوایم بیایم خواستگاری
(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه پسر من نیستی.. پسری که معدل 20 میشه پسر من نیس(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه حامتین میخوام (sm50)
گفتی و ندیدی و شنیدی و ندیدم
دشنام و جفایی و دعایی و وفایی
یک عالمه راه آمده ام با تو و یک بار
بد نیست تو هم با من اگر راه بیایی...
مهدی فرجی
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه متاسفانه (sm74)
گه بزنن به این سیستم گلستان
(sm59)
(sm54)نقل قول:
(sm41) هنوز پیج نزدن واسه اون دختر خوشگله که تو بازی کرواسی نافش بیرون بود ؟
باز این مصیبت اومد
(sm3) چرا دیشب شبکه اچ دی بازیای شبکه ورزشو نشون داد