احسان جون ب سلامتی انشالله..حالا دختره یا پسر؟؟(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان جون ب سلامتی انشالله..حالا دختره یا پسر؟؟(sm127)
همیشه بوده این حرفا و منم عادت کردم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه بخل و بغض بوده متاسفانه و عادت ما شده که ندیده و نشناخته قضاوت کنیم و هر حرفی رو بزنیم . فقط دنبال تخریب هستیم همین !!
مهم پرچم شادمهره که بالاست
ما هم دیگه زیادی پیر شدیم برای اینکارا و باید میدون رو سپرد دست جوونا :)) و رفت به زندگی رسید . با وجود اینهمه کانال و پیج ، همینکه این تاپیک بازم بازدید داره و چراغش روشنه جای شکر داره . موزیک باران جزئی از خاطرات منه و فراموش نمیشه هیچوقت ! حالا هر چقدر سنمون بالا بره ولی قلبمون جوونه :)) اما زندگی و زن و بچه در اولویته
music baran forever
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر
حسابی سرحاله (sm118) داره آماده میکنه همه رو برای بمب (sm224)
فقط با تو همه چی ...فقط با تو میمونم ... (sm47)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
اینجاست که هویج بودن بیا تو نمایان میشه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] doost aziz ma ta vaghty ke khabar dagigh behemon nadadan nemitonim shayee sazi konim. Goftim harvaght behemon khabar bedan avalin kari ke mikonim khabar resani hast pas motmaen bashin ke ma bishtar az shoma montazer khabar az team management shadmehr aziz hastim.
احسان جان بابت اتفاق خوبی که برات داره میفته بهت تبریک میگم(sm127)
مرسی فربد جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان تو این دوتا عکس چقد شبیه قدیما شده
مبارک باشه..ب سلامتی..سعی کن مثل خودت ی شادمهری بارش بیاری..احسان واقعا منتظر بمب باشیم؟؟ این ی تیکه از ترانه فقط با تو هستش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حسابی سرحاله و شنگولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار بده خوب میشه
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منتظر یه بمب پر انرژی ایشالله (sm118) یادی از گذشته ها میشه و نوستالژی خوبیه
وای خدا نکنه این یه تیکه شعر باشه
خیلی بچه گانه س
هر چند از روند شعرای خونده شده توسط شادمهر بعید نیست همین باشه
از بی نهایت شب و قفس و فصل آشتایی و غریبه به چه شعرایی رسیده
تازه اونها مال بیست سالگیش بود و اینا چهل سالگی
کجاست شعرای یغما نیلوفر شریف پور
میشه بگی تقریبا تو سبک کدوم از ترانه های قبلیشه؟؟ یا بگی متن ترانه کوتاهه یا بلنده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شما همه چیو به خود میگیری !
مگه شما کلی گویی میکنی ؟!
بیخیال حاجی حرص نخور.
ممنون بابت حدسای قشنگت/
و مهمتر اینکه طرفدار شادمهری و قابل احترام (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
یه نفر اومد اینجا این اطلاعاتو نوشت
اهنگ:شادمهر
تنظیم:میلاد هاشمی
کارگردان:زیگوارت
سبک اهنگ : 8&6
اینا درسته؟
آقا بس کن دیگه شورشو در آوردی.. همه احسانو تو این تاپیک قبول دارند و میدونم و خبراش درسته فقط عده کمی مثل شما مته به خشخاش میزنی..دیگه این حرفا را تمومش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بس کن دیگه شورشو در آوردی.. همه احسانو تو این تاپیک قبول دارند و میدونم و خبراش درسته فقط عده کمی مثل شما مته به خشخاش میزنی..دیگه این حرفا را تمومش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشونم مث بقیه حدس زدند دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن خیلی سعی کردم که خیلی بسته بهت بگم دوست عزیز فازت مشکل داده...نقل قول:
تو tv plus گلزار میگفت طرف یه چیپسو پنیر درست میکنه کلی ادعا ورش میداره... من چندتا ساز بلدم و... اون لحظه با خودم گفتم چقدر چرت میگه این آقا ولی الان یه چیزی واسم ثابت شده اینکه... بیخیال فکر کنم مطلبم رو رسونده باشم...
حاجی یه خبر میذاری از دوستت بهنود میگیری یا هر کس دیگه مهم نیست مهم اینه که خبر رواطلاع رسانی میکنی واسه اینکه ملت بفهمن عشقشون شادمهر یا هر خواننده دیگه ای کی کار میده بذار بره دیگه و تموم... حالا ملت ینی روی تو فکس کردن که ببینن احسان 1361 چند سالشه یا بیکاره که خبر میذاره یا اینکه کلی کار داره !!!! یا اینکه اسم دوستش بهنود هست و با آرمین صحبت میکنه ؟!!!!!!!!!!!
خدایی بیخیال. یه خبر بذار تموم... اصلا نذار مگه چی میشه؟!!! که به ملت میگی بازنشسته شدم... حالا تو اولین نفر باشی که توی نت خبر میذاری یا دومین نفر خدایی فرقی نداره چون اول باشی چیزی بهت نمیدن و دوم هم باشی چیزی بهت نمیدن... البته شاید چیپس پنیر درست کردن و امثالهم افتخار و ادعا داره که ما نمیدونیم...
گفتی به منشیت میگی واسم وقت تعیین کنه و پز منشی داشتنت رو رفتی :)!!!! خیلی ساده و راحت میگفتی همدیگه رو ببینیم و تمام... عزیزم این ادبیات درست نیست... میخوای عکسایی از کاری که میکنم و فعالیتم رو واست پ.خ کنم که بدونی داری چی میگی؟! و حتی خداشاهده اگر مایل باشی بیای از نزدیک ببینی خیلی به رشته شما که شیمی هستین نزدیکه ؛)!!!! این دنیای مجازی متاسفانه خیلی بی در و پیکره که هر کسی هر ادعایی بخواد و هر پست و مقامی که بخواد واسه خودش ردیف میکنه و همه منشی دار میشن و وقت واسه دیگران تعیین میکنن!!!!!!
والا پست اون بنده خدا رو رفتم و دیدم که اصلا نقل قول نگرفته بود از شما. منم بیکار شم خیلی از پیام های تاپیک رو میخونم ولی پست نمیذارم مثل گذشته و قبل از اینکه سایت بترکه... در هر صورت خوش باشی و ایشالا اون اتفاق مثبت زندگیت مبارک و خیر هست واست...
ای بابا تو دیگه کجا بودی..بابا این بحثو تمومش کنید حالمون بد شد(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول (sm2)
شما مشکل دارینقل قول:
عزیز من بودم و هستم از اولین ادرس موزیک باران هستم و یوزرم همینه ولی اکانت شما یادم نمیاد...نقل قول:
فقط بعد از ترکیدن سایت دیگه پست ندادم...
فقط این تاپیک و کامینگ سون ها رو میخونم ... ولی اینبار صحبتای این آقا احسان حال منو خراب کرد گفتم بش بگم که دیدم فقط تو کار بیانیه هس و بحث کش دار شد...
باور کن منم صحبتها و تخیلات الکی رو میخونم حالم بد میشه و واسه همین صحبتها و ادعاهای الکی پست دادم حالا ممکنه حال تو هم بد شه ؛)
شما میتونی به این حرفا ادامه بدی و تو دنیای خودت باشی . آدمایی مثه تو رو خیلی خوب میشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه تر از این حرفا هستی که جوابت رو بدم
خیالت راحت خدا رو شکر خوشیم
ینی از تو بعید بود (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه نوع سادیسمه و یه نوع حسادت و بغضنقل قول:
تو هم خوب میشی مطمئن باش البته مطمئن نیستم
بمیر.. من موندم تو چرا خودتو توضیح میدی واسه اینا(sm2)نقل قول:
خدا خیرت بده که حرف درست رو زدی(sm59) دقیقا صحبت منم همینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدما تو زندگیشون چیکار میکنن خدا به داد خانوادشون برسه . البته اینجور آدما تو زندگیشون به خاطر همین نگاه منفی و حسادت به جایی نمیرسن . میخوان تلافی سختیهایی که کشیدن رو تو دنیای مجازی خالی کنن . نت جایی برای همین آدماس متاسفانه . این افراد تو نت زیادن و شب با 100 قرص خوابشون نمیبره . خدا رحم کنه به خانوادشون
احمق داره میگه حدس میزنی کلی گویی میکنی فک میکنن من بچه ام که میام برای خودنمایی این خبرا رو میزنمنقل قول:
چرا توهین میکنی برادر(sm77)نقل قول:
به چی تو حسادت کنم آخه(sm2)
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه . شانس آوردی که این روزا خوشحالم وگرنه دیدی که تا کجاها میرم ... پس تا آبروتو نبردم و نگفتم چیکاره ای ببندنقل قول:
خوبه حالا یه خبره همین . یه خبر در مورد آهنگ و اینهمه سر و صدا !!!ببین اینا تو بقیه مسائل چیکار میکنن . تمام نگاه این افراد به مسائل منفیه . این افراد به هیچ جا نمیرسن تو زندگیشون مطمئن باشین ! این آدما دائم غرق در مشکلن و میخوان چند دقیقه تو فضای مجازی خودشونو خالی کنن . عجب مملکت گل و بلبلیه احسنت احسنت :))
ما که رفتیم و یه چند روز نیستم ( بیامم پُست نمیزنم ) پس راحت میتونین خودتونو خالی کنین
امیدوارم امشبو راحت بخوابین
عزیزم تهدید نکن خدایی خبرات رو من میدونم که کارت درسته دیگه نیازی نیست خودت رو اثبات کنی و واسه کاربران این سایت توضیح بدینقل قول:
خدا روزی منو رسونده بدون صحبت شما دوست داشتی آدرس میدم بیا با هم باشیم و ایشالا همیشه از اینروزا خوش تر باشی
آدمی که خودش خانواده داره اسم خانواده کسیو تو صحبت اش نمیاره این کارت هم درست نبود
فقط یه سوال منو جواب بدی من دیگه اصلا کاری با تو ندارم اونم اینکه من بایستی به چیه تو حسادت کنم؟!!!(sm77)
به شمبول بچت(sm120)نقل قول:
آقا احسان بیخیال...ب فکر گل پسرتو بمب شادمهر باشنقل قول:
(sm25)