(sm19)(sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)(sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس خوبه دیگه 4 سال ولی دیر تر شروع کردی اونم دلیلت موجههنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی آلبومت به کجا رسید ؟ تنظیم و ترانه ها رو میخوای به کی بسپری؟؟
یه روز زمینو ترک می کنم
زمینو !
یه روز !
شاید ... آخ اگه وُلوُم می تونست بپره !
آخ اگه می تونست !
چی می شد ؟
پنجره اتاقو می کندم و می بستم به باربندش و
زمینو ترک می کردم !
می رفتم ، می رفتم ، می رفتم … تا هیج جا !
تو هیچ جا پنجره رو می کاشتم به تماشا !
نمی گفتی نور !
نمی گفتم خاک !
به عشق نگاهت اون جا
یه دنیا می ساختم غوغا
که همه ی زمین جهان سومش می شد
من و تو دو ریلیم که قطارِ پر از پوکه ی عمرو
از هیچ به هیچ می رسانیم
و زمین سرگردانی ما رو پیوسته تکرار می کنه
یک دانه سیگار دارم و هزار معمای لاینحل...
حسین پناهی
یادش بخیر چند ماه پیش تو فیس پرهام ابراهیمی با حالت ناراحتی گفت خسته شدم دیگه اصن میخوام آلبوم رو بزارم رو نت گفتم پرهام جون یکم صبر داشته باش مجوز میگیره گفت والا همه مجوزهاشو گرفته این مافیا نمیزارن هیچ شرکتی قبول نمی کنه پخشش کنه (sm2) حالا قضیه ممر هم اینجوری میشهنقل قول:
لینک ویدئو صادق نپرس رو کسی داره؟
جاده قديم ميبيني؟(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا تصديق کني يا انکار
مرا سرآغازی بپنداری يا پايان
من در پايان پايان ها فرو نمی روم !
مرا بشنوي يا نه
مرا جستجو کنی يا نکنی
من مرد خداحافظی هميشگی نيستم !
باز می گردم ؛ هميشه باز می گردم !
خشم زمان من بر من
مرا منهدم نمی کند !
من روح جاری اين خاکم . . .
من روان دائم يک دوست داشتن هستم . . .
نادر ابراهیمی
دم شما گرم . (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا جان تبریک(sm176)
(sm98)
آلبوم ممر چنتا سوپرایز داره که به من گفته(sm120)
ز دوستان نشنیدم که آشنایی هست (sm74)(sm181)
چته(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد ما یه بازیکن بخوایم باسلونا هم اونو نخواد (sm178)
(sm50)
بهمن بکش! خِس خِس برای سینهی مرد است ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا خیلی خرابه(sm181)(sm81)(sm50)
میگذره ... اما به سختینقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اول 7 تا ماکت زدم 4تا دیگه مونده که شعرای خودمه باید وزنشون درست بشه ملو.دشون کامل بشه .. پولی نیس که تنظیم بشه..2تا شعر از احمده یکی حسن علیشیری بقیه خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارم اتودای آلبوم دوم و سومو میزنم (sm120) راحت واسه 5 تا آلبوم ملودی دارم ..شعر ندارم
نقل قول:
(sm2)
میاد اون لحظه که هرجا دنفس ها بوی تو داره دلم درانتظاره
دوباره برکرد (sm25)
(sm169)
ممر از امید جهان یاد بگیر دیدی چه زود آلبومش مجوز گرفت (sm120)
از دو سه هفته دیگه برنامه 3تا آلبومو با ماکتاشون میدم تهیه کننده پیدا شه (sm50)آلبوم اول پاپ..دومی راک بلوز..سومی جز
سکوت کن ، سکوت کن ، سکوت خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل من فعلا هزینه تولیده بعد مجوز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختمان خواستی بسازی به خودم بگو ..ربطشم نمی دونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور شیطان پرستی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مردش هست 70 80 تومن هزینه کنهنقل قول:
رو لب یسته ی غنچه وقتی پاییز میاد
چه غم انگیز میاد
چی بگه به کی بگه
مگه میخوای چیکار کنی ؟نقل قول:
سکوت حرف آخره(sm169)نقل قول:
میزنم فریاد هر چه بادا بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب مشخصه که آلبوم اون انقد هزینه نداره ..هم استودیو داره هم نصفو خودش تنظیم می کنهنقل قول:
موسیقی استاندارد در سطح عالی..ایده هامو با بهترین کیفیت پیاده کنم..هزینش بالاسنقل قول:
تازه آلبومای بعدی هزینه ها بالاتر میره
اگه به آلبوم چهارم برسه هر کار بالای 10 تومن خرجشه فقط
چه جوری حساب کردی که به 70 80 تومن رسیدی دقیقه ای یا ثانیه ای بوده (sm120)
ببین حداقلِ هزینه ی هر کار 5 تومن میشه ، همینجا 55 تومن میشهنقل قول:
اگه اصلِ اون چیزی که میخوام حساب کنم بالاتر از 80 تومن میشه
تنظیم کننده ها کمتر از 3 ملیون نمیگیرن که..میکس مستر هر کار 1 تومن ، هزینه استودیو نوازنده شاعر
من یا کار نمیدم یا حرفه ای کار میدم ، اونجوری که شما فکر می کنین نیست وگرنه همین ماکتامو یه کم بیشتر کار کنم در حد تنظیمِ معمولی هست