(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار نويد بفرسته برام (sm2)
(sm79)انگار عاشق شدم عاشق (sm160)(sm2)نقل قول:
باز نشستی پای حرف کیا
روزگار منو کردی سیا
امشب به خاطر من خسته بیا
خسته شدم از دورنگی ها
باز نشستی پای حرف کیا
امشب به خاطر من خسته بیا (sm81)
(sm127)نقل قول:
بله هم عکس شما رو سیو کردم هم عکس پهلوون آرمینُ (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتي (sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس هر جفتشو برام بفرست (sm2)
عکس منو توی کیف پولت گذاشتی دیگه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی کبیری؟ اگه اون باشه بنده خدا خودش فهمید هر غلطی بکنه صداش کپی سیاوشِ زد کنار (sm59)نقل قول:
بذار ی دو ماه دیگه هیکل تفکیک شده تحویلتون خواهم داد (sm59) روزی دو نوبت تمرین (sm81)نقل قول: