دریا به جرعه ای که تو از چاه نوشیده ای حسادت میکند (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دریا به جرعه ای که تو از چاه نوشیده ای حسادت میکند (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخندی گوش بگیر دیوس ..
زر نزن این یارو عاشقانه پخشش چه روزیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
کـیری بی خاصیت بعده یک عمری یه سوال کردم ازت.فاک اوت شدی(sm2)
مشکل اصلی اینجاست که همه چاوشی الان رو با چاوشی 10 سال پیش مقایسه میکنن
الان چاوشی تو آهنگ آه آه هم کنه یه سریا میان میگن به به استاد عجب کار عمیقی و استادانه ای انجام دادی
چاوشی با خوندن مزخرفات شهرزاد و از اونور خوندن شعر شاعری که خودش یه زمانی دست راست عاقا بود و الان هم حرفش کلی برش داره پیش جماعت مبارز و همیشه در صحنه خودش روخراب کرد ، یه زمانی کمتر کسی چاوشی گوش میکرد و هر جا میرفتی و چاوشی پلی میکردی همه میگفتن خاموشش کن الان شما از هر ده جایی که بری تو هشت جاش چاوشی پلی کردن
یه زمانی چاوشی 180 درجه با بقیه خواننده فرق داشت ولی الان یکی شده هم سطح علی لهراسبی و بقیه دوستان
(sm50)
بنده خدا کلینت منظورش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومه این حرفا و مباحث میرسه به حرف و مکتبی که من از قدیم هم بهتون گفتم:
کسیو بت نکنید کـون لقه همشون
ای جان فرار از زندان 2 تا تریلر اومد الان .. (sm118)
اگه این باگ الان رفع نشه همتونو یه دس باید بفوکم ..
استاد رضا یزدانی & استاد بهروز پایگان & یغمایِ نازنین - حسِ تاریخ ... (sm50)
باز از اوج به صفر رسیدن خنده دار نیست گریه داره
من به ویرانی نظر دارم ،
نه ویرانی به من ... (sm50)
دارم به یه جاهایی میرسم مخم گوزید .. (sm74)
دل دنیا دل من بود کبابش کردند
آسمان منزل من بود خرابش کردند
زندگی کردن من مردن تدریجی بود
آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند ...(sm50)
من که رفتم ،
در کنار مادرم خاکم کنید ... (sm50)
(sm25)
خوشم نمیاد دیه در مورد اون مسخره باهات حرفی بزنم .. خلاص .نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعورم خوب چیزیه کلا باید سگ محل کرد تا مث آدم یاد بیره رفتار کنه .
از سیستمم خیلیا میتونن هر چی از دهنشون در بیاد بار آدم کنن ..
خودت پخ میدی خودتم میگی نمیخوام حرف بزنم من موندم رو چه حسابی واسه من طومار نوشتی من چیکارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هرجوری حساب کردم اون اصلا کاری به تو نداشت یکی داره به یکی دیگه فحش میده تو چیکار داری میای مزه میپرونی که به تو هم چیز بگه
کلا کسی میخواد به میلاد حرفی بزنه خودشو تگ کنه یا بهش خصوصی بده اینکارا یعنی چی به من پیام میدی میگی بهش بگو فلان فلان خودت زبون داری بگو خب
ب ب به این بارون
محسن چاوشی - پاروی بی قایق
خدای آهنگه (sm50)
با تموم وجودش خونده (sm1)
نگارا مردگان از جان چه دانند
کلاغان قدر تابستان چه دانند
بر بیگانگان تا چند باشی
بیا جان قدر تو ایشان چه دانند
بپوشان قد خوبت را از ایشان
که کوران سرو در بستان چه دانند
خرامان جانب میدان خویش آ
مباش آن جا خران میدان چه دانند
بزن چوگان خود را بر در ما
که خامان لطف آن چوگان چه دانند
بهل ویرانه بر جغدان منکر
که جغدان شهر آبادان چه دانند
چه دانند ملک دل را تن پرستان
گدایان طبع سلطانان چه دانند
یکی مشتی از این بیدست و بیپا
حدیث رستم دستان چه دانند ...
محسن چاوشی - تریاق
آخرین شاهکار (sm50)
وقتی کسی بلد نباشه حرف بزنه دنبال واسطه میگرده واسه رسوندن حرفش به طرف مقابلش
برام عجیبه ، فهمیدن اینکه اینجا دنیای مجازی واقعا اینقدر سخته
حرفی داری با من به خودم بگو چرا به یکی دیگه میگی - مگه من اونایی که اینجا هستن رو به جز اینجا جای دیگه هم میبینم
آدم های ضعیف و ترسو جرات حرف زدن مستفیم رو ندارن
وقتی سوادش رو نداری که با یکی منطقی صحبت کنی کلا سکوت کنی بهترِ ، پس سکوت چون خیلی واست بهتره
به خاطر اینکه حوصله ندارم توی تاپیک دوباره بحث کنم یا بخوام دعوا راه بندازم امیرم شاکی بشه . روی این حسابم اگه بهت پیام دادم به همین خاطر اونو کردی مترسک خودت بدتون نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر چی تو بگی اونم تکرار میکنه جالبه .. تو فحش بدی اونم فحش میده تو هر کلمه ای بگی اونم عینا همین جمله تورو به کار میبره
عزیزم مگه من کاری بهش داشتم ؟ ببین خطر من که خودمو درگیر اون و این نمی کنم که چون حوصله شو ندارم
ولی بعضی وقتا میبینی هر جور دلش بخواد تیکه بار آدم میکنه . چیه که طرف شوخی کرده باهات ... میتونی ج ندی . ولی ج دادی بیای زر بزنی اون دیگه فرق میکنه
خودتم میدانی من به مسعود و تاپیک شادمهر و اینا هم کاری ندارم هزار بارم شما 2 تا رو با هم دیدم رفتین دعوا راه انداختین خب آدم یه بار میگه به من ربطی نداره 2 بار - 3 بار . بعضی جاهام آمدم طرف تو
ولی جایی برسه الکی بیان بچه بازیا به توام بد بگن ورق برمیگرده باید آدمو از توهم در بیاری .. لگه بد میگم بگین آقا .
واسطه چیه آخه اعمق خر . (sm2)
به والله زیاد موندن تو خونه کسخلت کرده اونم ناجور این طومارا رو ننویس نمیخونم
میلاد ارواح عمت منو نجات بده
شما هر جور دوست دارین فک کنین حرف زدین جوابم گرفتین .
(sm50)
به همه ی مقدسات قسم ما هم دیگه رو فقط اینجا میشناسیم - بیکارم نیستیم که بیاییم اینجا وایسیم به تراوشات ذهن متروک یه لمپن نگاه کنیم - خودش سوال میپرسه ، خودش هم جواب خودش رو میده ، میاد اینجا میگه شدیم مترسک هر کاری تو بگی من میکنم ببین سطح فکرش تا کجاها رفته ، حرف زدن با یه همچین موجودی خودش شش ماه حبس دارهنقل قول:
این مسعودو جوری ایندفعه بشونم سره جاش که دیگه خایه نکنه میلادو نقل بگیره و اینقدر واس ما داستان درست نشه
تقصیر خودت نیست (sm25)
صد بار گفتم که اینجا رییس داره خودش تصمیم میگیره که کی باشه کی نباشه چی باشه چی نباشه چه چیزی باید گفته بشه چه چیزی نباید گفته بشه
شدی حضرت علی میای از این و اون دفاع میکنی
دعوا کنم اونم میاد طرفه من
دعوا کنه منم میرم طرفه اون
خب رفیقمه عادیه ولی این کس شعرا چیه که من میگم میلاد برو به فلانی فحش بده اونم بگه چشم الان میرم فحش میدم
یه جوری رفتار میکنه انگار اینجا ارث خانوادگیشه ، به تو چه ربطی داره که کی چی میگی کی چی نمیگه
کلی کاربر اینجا هست ، هیشکی از این کارایی که شما میکنی نمیکنه ، سرشون تو کار خودشونه ، به جای طومار نوشتن دخالت نکردن تو کار دیگران رو یاد بگیر
اشترمم نکنه از من حرف شنوی داره(sm2)
حیفه ها... (sm50)
چرت نگو تو آمدی به منم پریدی چیه که یکی ددیگه آمده مثلا استادتو زیرسوال برده توام میخوای تلافی شو سر دیگران خالی کنی
امیر شاهد باش خودت .. برو به پست اول رجوع کن
چیل دِ فاک اوت اِوریوان.. (sm50)
بازم میگم به شما ارتباطی نداشت یکی اومده تو یه جای نامربوط یه حرف نامربوط زده که مثلا به من تیکه بندازه و من جوابش رو دادم - خودت میندازی وسط مشکل من نیست ، کلا مشکل کسی مشکل من نیست ، عوض کن خودت رو