میخواد عضو داعش بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخواد عضو داعش بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین نقل نگرفتم چون نمیخوام بحث یا کل کل کنم !
دلایلم هم شخصی هست چون نمیخوام بین رفقام کسی بخاطر یه تفکر متفاوت ازم ناراحت شه ! همین ...
راستشو بگو ، بهادر رو واقعا تحقیر کردی ؟! (sm2)نقل قول:
(sm2)عجب داستانی گفته اشترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ریش داعشی مد شده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسره طرفدار یگانه روش تأثیر گذاشته (sm2)نقل قول:
امین از دنده چپ بلند شدی یه لیوان اب بخور اروم بشی باو(sm70)
کار خوبی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم از منم ناراحت نشی و این حرفا هم ابدا توهین امیز نبوده و نیست..
منتها اگر چیزی هم گفتم در پاسخ به اظهارات تو در چند صفحه قبل در ارتباط با مورینیو ونگر کاستا و.......بود
دهن لق آخر تونستی فرم پر کنی ؟! (sm2)
کاش فردا سیتی بزنه(sm118)
اگه بحث رو کامل دنبال میکردی هیچ وقت اینجوری موضع نمیگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چی بازتابی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم تو سایتش حسش نی ایمل وارد کنم و برم تاییدش کنم(sm2)نقل قول:
در ارتباط با عادل و کاستا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل کیروشی پور یک لوزرپولی عقده ایست که همچون بازیکن محبوب و همیشه بازندش جرارد کبیر در حسرت لیگ به اینجا رسیده!
به جرات میتونم بگم نامحترم ترین گزارشگر صدا و سیما شخص شخیص ایشان و لاغیر!
همه میدونن سوارز استاد دایو و وحشی گری و بی اخلاقی در زمین بوده اما ایشون ازش بت میسازه اما وقتی به کوستا میرسیم میشه بازیکن چرک!
سوزشی که این جماعت از چلسی دارن یه یی دو بازی هم ختم نمیشه و گل سرسبدش بازی سال قبل که بر خلاف میلم باید اینو بگم ائن برد واسه من یکی از جذاب ترین برد های فوتبالی یک دهه اخیر و بعد گل دوم منم همراه مورینیو از جای خودم پریدم و فریاد پیروزی سر دادم (sm120)
کاستا هم یک بازیکن متعصب در خدمت تیم و فوق العادست هم از نظر فنی هم اخلاقی....فصل پیش جلو چلسی بازی داشتن با تری درگیر شد و تنه زدن به هم خیلیا اونجا گفتم ما ازش خوشمون نیومد من گفتم عاشقش شدم...چون بازیکنی که واسه تیمش میچنگه و ما واسه قهرمانی 11 تا جنگجو میخوایم نه 11 تا فوق ستاره منفعل..(sm70)
باز هم بهمون نکته دیروز میرسیم که دهن لق و *** گشادی داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ماوس لیزری گرفتم خیلی سریعه عادت ندارم برم عوض کنم
مصرف باتریش چطوره (sm178)نقل قول:
(sm120)من سیم دار گرفتمنقل قول:
از هر چی موس سیم دار متنفرمنقل قول:
یعنی تا حالا غلطکی استفاده میکردی؟؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه باو اپتیکالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا با موس نمیتونم کار کنم چون همش با تاچ پد بوده یه جا میرم پی سی هست یا موس داره لپتاپش سرعتم 80 درصد کاهش پیدا میکنه (sm120)
تنظیمکننده آلبوم «پاروی بیقایق» در اولین گفتوگوی رسمی خود با «موسیقی ما» عنوان کرد؛امیر جمالفرد: در تنظیم آثار، هیچوقت درگیر سبکها نبودهام
+ برای «محسن چاوشی» همیشه بهترینها را انتخاب میکنم
(sm2)بر عکس منی میخوام با لپ تاپ کار کنم یه ساعت طول میکشه یه خط بزنمنقل قول:
اولین گفتگوی تنظیم کننده آلبوم «پاروی بی قایق» محسن چاوشی با «موسیقی ما».
امیر جمالفرد جزئیات جالبی از تنظیم قطعه «خواب» و «دزیره» گفته که برای خود من هم جالب بود.
البته کاش بخش هایی از مصاحبه که درباره همکاری عجیب او با «حامد زمانی» بود حذف نمی شد تا خیلی ها از پشت پرده ماجرا با خبر می شدند...
(sm50)
امین خوندم امرو ، جواب دارما نمیخوام بحث باز وا شه به خاطر همین جواب ندادم(sm176)
محسن هم که هیچی (sm50)
(sm172)
(sm2)جونم دراومد مطلبو زدم
محسن چاوشی و حسین صفا در آلبوم تو حضور ندارند؟ احتمال همکاری من با «حسین صفا» زیاد است و امیدوارم این اتفاق رخ دهد. در مورد محسن چاوشی هم باید بگویم که محسن به هر حال استاد من است و مثل همیشه از نظارتش و راهنمایهایش استفاده میکنم. قطعا در بخش ملودی هم افتخار همکاری با محسن چاوشی در این آلبوم برای من هست.
اشترم 480
کی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- * آلبومت چه زمانی وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد؟
به لطف خدا مشغولم و ابتدا شاید قبل از انتشار آلبوم چند تک تراک را در فضای مجازی منتشر کردم. چند سال پیش تنها یک قطعه را به صورت رسمی منتشر کردهام و در مورد آن یک قطعه هم باید بگویم که نگاه امروزم نسبت به سالهای گذشته خیلی جدی تراست و کارهای جدیدم را با همان ایدئولوژی پرانرژی بودن و با طعم امروزی آماده میکنم. تنظیم آهنگها در آثاری که برای خودم میسازم در اولویت هستند از این رو در این آلبوم برای چند قطعه با دو تنظیم کننده غیر ایرانی و خوشنام دنیای موزیک هم همکاری دارم . کارها تنظیم محوراند و سعیام این است که در هر قطعه رنگی جدید از موسیقی را به مخاطب ارائه کنم.
(sm2)این حرفو دقیقن میلاد ترابیم برای البومش زد چه ریدمانی شد
کارها تنظیم محوراند و سعیام این است که در هر قطعه رنگی جدید از موسیقی را به مخاطب ارائه کنم.
بابا میگم کیه این ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین جوان فر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کسی اواتار قبلی منو داره؟
این فنلاندی اینقد مشروب خورده مغزش پوکیده