تو یه تاپیکی داره درباره یه بابایی نظرشو میگه.بعد این یارو دلقکه اومده زارت نقلش گرفته یزدانیو مسخره کرده و میدونه رو یزدانی حساسه.
خوب کرده فحشش داده منم بودم فحشش میدادم
نمایش نسخه قابل چاپ
تو یه تاپیکی داره درباره یه بابایی نظرشو میگه.بعد این یارو دلقکه اومده زارت نقلش گرفته یزدانیو مسخره کرده و میدونه رو یزدانی حساسه.
خوب کرده فحشش داده منم بودم فحشش میدادم
الان یکی بره تو یه جای دیگه درباره چاوشی صحبت کنه و به طرفداراش تیکه بندازه خیلی راحت نود درصد طرفدارای چاوشی که اینجا تشریف دارن میرن سراغش
بارها و بارها نقلای من در مورد شادمهر که اینجا گفتم رو بردن جای دیگه و به اصطلاح خودشون جوابیه زیرش نوشتن ، کرم از خودِ درخته وگرنه میوه که از خودش کرمی نداره
همه که دیدن این emade رو چطوری بگا دادم گیر ندین به میلاد تهش همون میشه مخصوصا تو مسعود873478 حالا ته یوزرت هرکوفتی هست(sm2)
توهم زدی ؟ (sm2)برو قرصاتو بخور جان عزیزت . میتونستی مثل آدم بیای ج منم بدی یا اصلا ندی .. اینش دیگه مشکل خودته نفهمی کجا چه حرفی رو باید بزنی یا کجا خودتو نگه داری .
تا این بچه بازیا هم ادامه پیدا نمیکرد منم بازم میگم ربطی به من نداره اون چیزی که تو فکر میکنی .. ولی به منم ناروا بی حرمتی بشه اون موقع فرق میکنه قضیه ..
اخرش باید هیکلو تکون بدید برید سره یه کاری بعد اونموقع میبینید زکی.جایی کار نمیدن و تبدیل میشین به پیر پسر
الان گفتم که مشکل هر کس ، مشکل خود اون شخص من اگه مشکلی دارم مشکل خودمه نه به شما و نه به هیچکسی دیگه تو هیچ جای دنیا ارتباطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه ، از اونورش گرفتی - گفتم که بلد نیستی حرف بزنی - میتونستی نیای حرف بزنی و وقتی یکی میاد حرفی میزنه باید خودشو واسه هر مدلی جوابی آماده کنه
و اینم هم بدون که هیشکی به هیشکی بیخودی چیزی نمیگه
اینو باید درشت بزنن سر در سیستمشون تا هر روز با نگاه کردن بهش به خودشون بگن یه روز دیگه هم گذشت و من هنوز اینجا مشغولمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر تو از خرم خرتری ..
دست خودت نیست نسخه هات تمام شده
اتفاقا یکی دیگه از خصلت های آدم های ضعیف اینه که تا تو یه جایی کم میارن شروع میکنن به توهین کردن
هرچقدر تکنولوژی پیشرفت میکنه اصلا تعداده پسرای بگا رفته تو ایران بیشترو بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری تموم زندگیشون شده اینترنت و تلگرام و اینستا و......
یعنی بقدری تو خودشون رفتن و گوشه گیر شدن که حتی خایه ندارن یه دوست دختر برای خودشون ردیف کنن.ته خلافشون لاس زدن تو تلگرامه
خب بدبخت نکن
بیچاره نکن
بیشعور نکن
پاشو برو بیرون دنبال زندگی و بدبختیت
میلاد تو چیزی نگو الان میره میگه من گفتم فحش بدی(sm2)
و دوباره اتفاقا وقتی یکی از لفظ حیوان واسه (به قول خودش توهین) استفاده میکنه عملا انسان نیست و هیچ ارزشی واسه ادامه ی حیات نداره
کماکان اتفاقا آدمایی که میخوان ضعف های خودشون رو بپوشون ضعف های دیگران رو بزرگ میکنن و تو جمع ازشون استفاده میکنن
چرا همیشه تو به من میگی برو فحش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سری من بهت به عنوان ارباب دستور میدم که برو فحش بده و تو به عنوان نوچه میری و فحش میدی (sm2)
گهی زین به پشت و گهی پشت به زیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم شما یوزر بده فحشکش تحویل بگیر(sm2)
مرسی ، اه ...(sm2)نقل قول:
بارپروردگارا اگه هستی خواهشا خودت یدونه از اون درای رحمت که قولش رو دادی رو واسه یه سری از بنده هات باز کن
باشد که رستگار شوند
تورو اینجا همه میشناسن درک و شعورت خیلی پایینه . (sm27)
کاملا مشخصه ، برو به زندگیت برس مستر باشعور و مستر بااخلاق ...
خب اقا 3 شد و کم کم بریم بخوابیم ولی من به عنوان دوست ازت خواهش میکنم الان این قضیه رو مهر و موم کن بره تموم شد اصننقل قول:
تو ادامه نده اونم دیگه صحبتی نمیکنه دیگه هم کسی از کسی خوشش نمیاد تو بحث اون یکی دخالت نکنه.به همین راحتی
ولی بازم کسی بخواد نقل بگیره نمک بریزه میکونیمش.بای بای(sm2)
حلهنقل قول:
ارباب به این نوچه ی دون پایه اجازه میدی بخوابه (sm2)
هنوز نمیتونه فارسی رو درست بنویسه واسه من از فهم و شعور میگه
نخیر اقا حرفای من فایده نداره خودش دوست داره کش بده
خب ببین من نمیخواستم بگم ولی میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هی بهش میگی خر و بی شعور و نفهم و فلان ولی این بچه یه کلمه فحش نداده بعد میای حرف از توهین ناروا و فلان میزنی تو خودت بدتری
بیخیالش شو بزار تو منجلابی که واسه خودش ساخته حضور داشته باشه - فهمیدن یه سری چیزا واسه یه سری مثلا آدما خیلی سخته ، خیلی ، خیلی ...
بیخیال بریم بخوابیم وقتمون ارزشش بیشتر از این حرفاست
آها نه که شما توهین نکردی همین الان .. پست ص قبل .نقل قول:
همه رفتارمو میشناسن با هیچ کی کار ندارم میام هرزرگاهی حالا یا شوخی یا پست مفید میدیم میره . توهم فانتزی هم نگرفتیم مث بعضیا . شما که توی نت میخواین دعوا بگیرین خیلی بچگانه ست .
تقصیر منم نیست دیه طرف اندازه خری سنشه هنوز انقد درک نداره که بگه این داره شوخی میکنه نه نقلی گرفته از کسی نه چیزی چرا من سگ بشم آخه .
فردا هم من نیستم البته شب در خدمتتون هستم هر حرفی داری تگ کن بگو یا شب بگو
به خودم هم بگو ...
دیه ، سگ ، خر ، هرزرگاهی ، دعوا بگیرین
واسه یه مثلا انسان که پر از فهم و کمالات و شعور است استفاده از این کلمات صحیح نیست
اوکی اول بیا اینو بخور دوم برو قرصاتو بخور بعدشم لالا . خودتم خیس کردی صدام کن میام پیشت .
فهم ، شعور ، درک ، ادب
اینا چی شد پس ده دقیقه نگذشته از حرفایی که زده بودی
با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد عزیز . ./نقل قول:
با هر شخص باید به مانند همان شخص رفتار کردنقل قول:
اینجوری باید بنویسی
فعل و فاعل رو باید سرجاشون قرار داد
درک و شعورت برمیگرده به امروز سر ظهر و این حرفایی که میزنی الان مجبروم مکنی که جوابت بدم ولی کور خوندی دیگه نمیدم ..
اصلا در شان یک انسان نمای فرهیخته و باشعور نیست که بیاد با یک مریض هم صحبت بشه
کسی نگفته ما خیلی با ادبیم لازم به تیکه انداختن نیست ..
اگه کاربر خودش عقل داشته باشه میفهمه تقصیر کی بود اول شبت شیک ..
(sm2)
فروتنی میکنید ، شما یکی از اساتید فرهنگ و هنر و ادب این مملکت هستید
در ضمن شبت شیک درست نیست ، اصولا باید شب به خیر به کار برد
بگیر بخواب فردا کار داری(sm39)نقل قول:
تازه از خواب بیدار شدم . (sm120)