ویندوزت 64 بیته یا 32 بیت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوزت 64 بیته یا 32 بیت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
64 هم باشه باید اینو نصب کنه (sm138)
32 بیتی ویندوز 8نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا ورژن قدیمی پیدا کنم بدمنقل قول:
OK(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینه دانلود کن ببین نصب میشه یا نه .نقل قول:
اگه نشه دیه مشکل از آیتونز نیست تو ویندوزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وضعیت مغزیم داغونه تو این چند روزه امشب پدر گفت جا سیگاری بیار قندون بردم براش برگشت گفت دیوث عالمه اون کسی که به تو زن بده (sm50)
1 ماهه دارم روزی 21 مویز ناشتا میخورم هر روز که فردا روز عین جنتی نشم ولی هر روز دارم خنگ تر میشم.(sm50)
ممنوننقل قول:
هادی جان مشکل از ویندوزه نصب نشد . . .
راهنمایی را برام توضیح بده لطفا . . .
فردا دگه تصمیم جدی گرفتم برم هاردرو بگیرم(sm50)