تا حالا چقد چسبونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا حالا چقد چسبونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حساب نکردم دوسم ندارم حساب کنم دپرس میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
مشخصات سیستمو مینویسی(sm59)
(sm120)سیستم شاخی نیس فقط خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا نشنیدم... استفاده کردی خودت؟نقل قول:
وزن 50 گرم؟ (sm77)
عیب نداره حالا بنویس دیگهنقل قول:
کار خوبی میکنی من 2هفته پیش 502هزار تومن خرج جلوبندی ماشین کردم هنوز حالم خوب نشده (sm2)نقل قول:
نه ولی میدونم عالیه رمش تو بازار تکه هارد ssd هم یه برند دیگه هس ocz فک کنم اونم تو هارد عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سینجول روانیه به نظر من
cpu intel g3240 3.1 ghz 3 m cashنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mb : asus a81m-c
ram : 2 g geil 1600
vga : سافایر 1 گیگ
پاور گرین 330
رایتر لایتون
میگفتی خودم دوباره کم حجمو اپ میکردم وقت نمیذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم من چهار برابر اینه تو 6 ثانیه بالا نمیاد(sm77)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اگه زیرشاخه توشیبا باشه که آره خیلی خوبه
(sm120)نمیدونم والا میخوای تصویر برداری کیفیت سینجولی کنم برات(sm59) دکمه پاورو میزنم سرمو میگیرم بالا جلوی مانیتور سیستم لود شده ! موقع ریست مثلا میخوام برم تو بایوس کافیه یه ثانیه دیر بزنی رد شده رفته تو ویندوز چن بار اینجوری شدم (sm173)نقل قول:
اگر به قصد لذت نباشد مانعی ندارد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بروبچ مث قضیه سریال همگی شب ویندوز 10 با هم نصب کنیم (sm2)
نه داداش نگفتم شما دروغ میگی خدایی نکرده ماه رمضونه(sm120)نقل قول:
مشکل از من پس(sm54)
اكتبر سال گذشته در دوبرونيك، لينا هدي مشغول خوردن برشي از پيتزا در بين برداشتهاي صحنه "راهپيمايي شرم" براي اپيزود نهايي يكشنبه شب بود. فيلمبرداري اين صحنه سه روز طاقتفرسا زمان برد و با وجود اينكه هدي در طول صحنه حضوري تماما عريان نداشت (از يك بدلكار هم استفاده شده)،(sm54)
1ماه و 11روز (sm74)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)عجب(sm30)(sm30)نقل قول:
از مرجع تقلیدت مکارم بپرسی بهتره(sm30)
کی ا واقعا روزه گرفتن ؟ (sm98)
(sm120)روزه چی نی
اسمشو بگو براش دعا کنیم(sm59)
بیا ماه رمضون شد باز بیکاری اومد(sm74)
از صب 27مین بارِ که میپرسی... چیکار داری کی میگیره که نه... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خودت گرفتی؟(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشنگی ... گرسنگی(sm3)(sm172)
عمو ول کنین دنیا دو روزه(sm173)(sm128)
وقت خوابته برو بگیر بخواب که بعدازظهر تلف نشی (sm70)نقل قول:
خرمشهر چیزی نداشت. همین الان هم خیلی وضعیت بسامانی ندارد. (sm81)
پروانه ها 14 سالگی؟ (sm81)
چون از همان زمان نوزادی هر صدای بلندی برای من معنی اش صدای بمباران بود (sm50)(sm81)
(sm111)
قبل از جنگ همه از آمریکا و اروپا برای تفریح می آمدند خرمشهر (sm50)
رمضان است و فیلم دیدنش، دیروز با فیلم جنوب رفتم به پیشواز رمضان، روز اول رمضان را با ژول و ژیم مقدس آغاز میکنیم(sm50)
اهنگ اول و اخر ماه عسل رو کیا خوندن؟ دیشب پخش شد ماه عسل؟
(sm50)
امشب شروع میشه خواجه امیری پایانینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد امیرعلی بهادری شروع
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جزییات خبر نداری؟
ماه عسل همیشه اهنگاش ماندگار میشه
ببینیم امسال چه کردن
(sm2)