حتی 1% هم فک نمیکردم تهران قبول شم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتی 1% هم فک نمیکردم تهران قبول شم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مباركه عزيزم موفق باشي (sm134)
(sm25) سگ تو روحشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبريك (sm19) قبول شدي ديگه. چي ميخواي (sm120)
توابع که تهران نمیشه (sm2)نقل قول:
برادر من نصف دوستام با رتبه های 4-5 هزار مردود شدن!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فک کن حتی بین الملل هم نیاوردیم ! این خیلی زور داره به خدا!!!!(sm35)
شما چقدر خر خونيد (sm2)نقل قول:
اصفهونی بازی درنیاری واسه شیرینی یه سال دیگه بخونی بری یه شهری که کسی از بچه های باران توش نیست (sm2)نقل قول:
ممنون تشکر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ميام تهران
بايد شام بدي ديگه مريم
(sm2)
رشته خوب اونی نبود که فکرشو میکردم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انتخاب اول تا دهمم بین الملل بود مطمئن بودم میارم اصلا فک نمیکردم به تهران برسه ولی خو اینجوری شد دیگه!
بازم خدا رو شکر مردود نشدم (sm51)