امسالم تعییر کردم بزودی عکسشو میذارم از تغییرات (sm2)نقل قول:
الان تیپت بهتره، همینجور ادامه بده (sm59)
چقد تغییر کردی از این تا اون یکی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امسالم تعییر کردم بزودی عکسشو میذارم از تغییرات (sm2)نقل قول:
الان تیپت بهتره، همینجور ادامه بده (sm59)
چقد تغییر کردی از این تا اون یکی (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دارم يواش يواش نگرانت ميشم (sm2)
توهین به قومیت (sm102)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ندارم خو الان (sm172)
اصن زمین تا اسمون... اون موهات بلندِ ریختی رو صورتت ریش داری... اینجا بغل موهات نیست بالاش هست کاکل زری شدی ریش نداری جیگر شدی اصن اووووووووووووووف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران منی که نگیره دلم (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال ی سری تغییرات دادم دوباره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عامو مو خودُم لرُم (sm70) البته لر گپ... بختیاری ـم (sm132)نقل قول:
فردا هالتر خالی میزدی بگو ازت عکس بگیرن (sm70)
تغییرات که چه عرض کنم کپ میکنی از نو میسازی (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm127)
2 ماه دیگه (sm102)نقل قول: