ببخشید شما؟؟؟!!(sm54)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید شما؟؟؟!!(sm54)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر! انشاالله همین طوره...خوشحالم که همچین روحیه قوی داری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دعوت كن خرجش با اقايون . جائي كه مرد باشه زشته خانم دست به كيف ببره (sm59)
من تهرانو بلت نیستم (sm74) گم نشم؟؟!(sm81)(sm120)
ادا قویا رو در میارم وگرنه سوگواریامو دیشب کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا بودی یک مسافر...(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2) حالا وقتي ناهار رو دادي ميشناسي كاملانقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف حساب جواب نداره (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مگه تهران نيستي؟
با من کلنجار نرو دختر وقتی میگم داری یعنی داری.....همینم اگر نبود که دیگه طبیعی نبود (sm70)نقل قول: