چقد این حس من خوبه همین که از تو می میرم
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد این حس من خوبه همین که از تو می میرم
پدرسگا امروز خواستم برم مرغ بگیرم شده بود کیلوی 7600 پرطلایی (sm98)
دم عید خوب همه چی رو گران مکنن بی پدرا (sm3)
(sm120)یادم انداختی باید برم برا گربه هام غذا بگیرم
فردا رفتی کشتارگاه یه آمار بگیر ببین کیلویی چند پخش میکنن و چقدر میدن دست مردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترم چه سلطنتی میکنه تو خونه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هر روز بهش کله مرغ میدی ؟ منظورم اینه سیر نمیشه ازش .
(sm120)کله مرغ پخته به گربه های بیرونیم میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای داخلیا غذاهای ویژه ای داریم
یه مرغی هم بگیر بزن جوجه کباب جداگونه واسه گربه هات اینام دل دارن .. بده بهشون بخورن . (sm128)
(sm120)بعضی وقتا ماهی سرخ کرده میدم انقد دوس دارننقل قول:
هادی بیا تلگ (sm173)
ای کاش منم میتونستم اکانت بسازم مایکروسافت ویندوز اون نرم افزار پلیره خیلی چشم منو گرفت (sm81)
فقط سینجول میتونه سینجول عزیزم به دادم برس . (sm50)
خب بساز ..
(sm10)
بلد نیستم تو برام بساز . نمیشه ؟ یه آموزش بده یه چی بده روی اون انجام بدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا میخوام برم حموم باشه صب ..
جوووووون(sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم عقده هامو رو خطر خالی کنم ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا حموم رفتنت چقدر طول میکشه
فضولی نکن ..
اون اول باید بمکه بعد بفرستمش حموم ..
خره ارواح اون سیبیل پشمیات اینقدر دهن منو باز نکن(sm2)نقل قول:
منکه الان بچه خوبی شدم ولی میدمت میلیک به 53 روش اراکی و حومه ترتیبتو بده ها(sm2)
خطر سرتو بیگی زیرش داره میاد ..
بعد میلی رو میگم بیاد بمکه ..
هادی گاوه هم میدم یه نظاره بکنه از صحنه ..
خب خره خوبه خودت میگی من زبونم درازه کم نمیارم چرا میخوای جواب بدم برو حال ندارم(sm2)
حال نداری یا درد داری !?؟!
خشن پوزیشن فک کردم دوس داری ..
الان فازم فازه ریلکسیه بعدا میام اینارو نقل میگیرم جوابی میدمت کـونت پاره بشه(sm2)
ده دقیقه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت فنچول چرا تا صبح میخواد بره تو حموم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا میخواد تمامی اجسام داخل حمام رو استعمال کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه چه خبر چه کارا میکنی امروز رفیقتو ندیدم وگرنه سلامتو بهش میرسوندم(sm2)
خسته از روزای غمگینِ بدون اتفاق ،
شب میکنم روزارو ، روز میکنم شبارو
رفتم اینستاگرام نصب کردم لایکاتون رو نمیبینم (sm142)
زیره سیکل پلیز(sm2)