(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوددتو نمودی با این شیکه HD (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام كسي اسم اين آهنگ و خواننده اش رو ميدونه؟ تا قبل ازاينكه دختره شروع به داستان تعريف كردن كنه(sm29)http://s5.picofile.com/file/8127203200/danaye_kol.mp3.html
(sm120)نقل قول:
شیوه و ناز تو شیرین خط و خال تو ملیح(sm127)نقل قول:
چشم ابروی تو زیبا قد و بالای تو خوش(sm127)
(sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm67)
زر نزن مگه طراحی کردم؟ دو طرفش و اضافه کردم همین
الی فردا بازی ایران اگه hd نشون میدن یه تیکه ظبط کن اسکرین بده ببینیم چن چنده !!!!
نمایشگاه E3 رو دیدم دیرو چندتا بازی شاخ داره میاد .. (sm118)
هرچی الی بگه میذارم ..
دیدی گفتم داری چرت میگی(sm59) خیلی خوشگل زدم (sm59)
حامد کجاش شبیه آتش نشانیه ..
اصا امضا داره ..
به عنوان یه طراح و گرافیست باید بگم ، ریدی همشهرینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا این سریاله که محسن خونده جدیه ..
تاپیک زدن گذاشتن اخرین ارسالا نیگا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به عنوان یه مهندس کامپیوتر باید بگم آفتابه موجود است !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کپک کیه تاپیک زده آخرش 4 تا !!!! گذاشته !!!! (sm3)
- ای بابا شاهگوش زدم دان نصفش رفت کلا فرت شد !!!! (sm81)
گناهم بودن و بودن و پاكي
گناهم مثه ديگرون نبوده
اسم من بيگانه ي عريان
مردم از بس نه شنيدم
(sm1)
جوکر آلبوم قربانی و گرفتی؟ قشنگه دان کنم؟
نه والا حامتين نگرفتم
شب دان ميكنم
ولي خب آثار تجويدي ِ
شنيدمش قبلا
اما اگه نشنيدي دان كن. آهنگاش خيلي قشنگه
نوید این کامنتات حالمو خراب میکنه ..
اینقد نا امید نباش ..
(sm27)
(sm81)
(sm54)چه كنمنقل قول:
فقط اينجا رو دارم خودمو خالي كنم (sm25)
(sm50)
(sm50)
فردا
آهنگ داريوش
(sm50)
تو را در کوچه های کودکی آواز خواهم کرد !!!! (sm50)
(sm29)
امروز مياد ؟
نكن اينكارو امير
من فردا دو تا امتحان دارم (sm41)
(sm2)
(sm120)(sm2)
3 تا دختر باو (sm2)
نکند اسم تو را با دهنش بخش کند ، نکند راز مرا تلوزیون پخش کند (sm50)
انقد پسرا موقع حرف زدنشون فوش ميدن اصلا نميشه وارد بحثشون شد(sm25)نقل قول:
مریم جان این دیوث ها ایرانی نیستند ، ایرانی اونایی هستند که اون شب آرژانتین رو کرده بودن توی گونی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]