ول کنید اقا یه خبره همش
شاید الان شادمهر اهنگو گوش کنه دوباره کلا از پخشش منصرف بشه
این دیگه بحث داره اخه
نمایش نسخه قابل چاپ
ول کنید اقا یه خبره همش
شاید الان شادمهر اهنگو گوش کنه دوباره کلا از پخشش منصرف بشه
این دیگه بحث داره اخه
چه ساده بعد تو تنها شدم (sm50)
ببین واسه یه خبر چیکار کردن و تا کجاها رفتن . انواع و اقسام قسم و فی خالدون زندگیم رو گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً ارزششو داره ؟! چقدر منفی بافی ؟
ینی ذهنم مشغول چیا شده این روزا (sm25) باید دور بود از این فضا و به زندگی رسید ولی مگه میزارن همش گیر میدن . اعصاب نزاشتن برام به خدا
برم دیگه به قرآن دیوانه شدم (sm35)
والا حق داری من به جای تو هر چی فکر میکنم متوجه این حرفا که میزنن نمیشم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا توبه(sm2)
(sm51)(sm39)(sm88)جنگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز نبودم
بازم که احسانو اذیت کردن
:| احسان چرا اخراج شد؟ :| (sm74)(sm81)(sm178)(sm180)(sm133)
خیلی اذیتش کردن خودش خودشو اخراج کرد(sm178)(sm1)
Oh chi(sm54)
(sm77)
عجب تاپیک عجیب و غریبی شده
از سال 2009 تو موزیک باران بودم یه یوزر داشتم به اسم ep2009 از اون موقع احسان اینجا بود بعد یه مشت جدید که سابقه احسانو نمیدانن میان حرف زیادی میزنن (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا تو خودت احسان نیستی ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)(sm228)(sm179)نه من خود شادمهرم دارم رو آهنگ کار میکنم (sm51)(sm51)(sm51)(sm128)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه تعداد ارسالات یکم زیاده واسه همین گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو هم داری به همون چیزی فکر میکنی که من فکر می کنم ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم به این فکر میکنم که چجوری که میشه وقتی خواننده خودش چیزی نگفته طرفداراش براش کامینگ سون میزنن و حتی اسم ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و کارگردان موزیک ویدیو رو هم میدن - یک نفر پیدا میشه میگه ارتباط مستقیم دارم با کمپانی آونگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از این موارد دیده شده ! الان مثلا من با استاد کبیری ارتباط تنگاتنگی دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد کبیر کبیری تو قلب من جاداره (sm2)نقل قول:
گم شید اراذل(sm2)
بدجور درگیر آلبومش شدم بخصوص تنظیم استاد خوش خواب (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
هنوز درگیر اسم ترانه سرا هاش هستم نمیدونم از کجا پیداشون کرده(sm2)نقل قول:
اومدیم شور و اشتیاق رو به تاپیک برگردونیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فکر کنم این یارو خطر دیوث(sm2)
اینا همشون اصاطید هنری هستن (sm2)مخصوصا استاد خوشخواب (sm2)نقل قول:
فکر کنم ترانه سراهای مولف باشن فقط به بقیه تدریس میدن (sm2)نقل قول:
آهنگ اطاق ساکت چه فضای دپی داره داغونم کرد (sm74)(sm2)نقل قول:
نگو که دازی گوش میکنی (sm2)نقل قول:
مگه میشه کارهای این مشاهیر نایاب رو گوش نکرد (sm2)نقل قول:
این کارا نباید گوش کرد باید همینجوری گذاشت کنار فقط بعضی وقتا اسماشون نگاه کرد - حیفه گوش بدی خراب میشه(sm2)نقل قول:
(sm2)عین قورمه سبزی که هرچی می مونه خوشمزه تر میشه (sm2)نقل قول:
دقیقا درسته (sm2)نقل قول:
البوم کی رو میگید معرفی کنید ما هم گوش کنیم(sm127)نقل قول:
استاد کبیری(sm2)
کدوم البومش(sm132)
البوم جدیدش
فکر کنم امیر امشب زد رو سایت
از احسان خبر نداری
شنیدم بابا شده(sm171)
احسان که امروز شاکی بود... چند تا فحش به منم داد(sm2)
به زودی انشالله.. به زودی زود
هرکی میومد از بنده خدا ایراد میگرفت یه فحش میداد
انگاری احسان نمیذاره اهنگ شادمهر بیاد(sm50)