همش تو کف حمیرایی یه کم در بیا تنوع هم خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همش تو کف حمیرایی یه کم در بیا تنوع هم خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر اپ فیس پوک بااپدیت بهتر شده ولی اون تیک جدیدترین مطالب هنوز نیومده رو کار
باز این امید دانا دیوث شروع ب گه خوری کرد(sm3)
شلیک کن رفیق ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه باز شد بلد نیستم کار کنم باهاش؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا
مراحل :
تصویر 1
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2
3
4
5
(sm127)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون جاست که میتانی فرمت و کیفیت ریپ یا تبدیل رو تنظیم کنی
هادی دمت گرم ولی ناراحتم با این نرم افزار Spectro کیفیت برسی کردم مثل اون نرم افزار بود EZ.CD.Audio.Converter حالا چیکار کنم مال امیر خیلی عالیه یه کاری کن برام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]