آره
نمایش نسخه قابل چاپ
آره
حالا معلوم میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ای دوتا خداییش قشنگه...پایتخت مخصوصن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ چیز واسم سرگرم کننده تر از اینستاگرام هنرمندان کشور نیست(sm120) درس داره حرفاشون برام...
جان؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه درسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه مان باطل گشت یا امیر (sm2)
الگو برداری سبک زندگی...نمونه بارزش امروز..شگفت آور بود...شعری ک صابر ابر در اینستاگرام خود منتشر کرد..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی می کنم....جدن ببین چه چیزایی منتشر می کنن یا ببین تو چ فازی هستن...برای من تهوع آوره ....(sm169)
سن الله کمک الیون
کاش می شد دل ب زمان نسپرد(sm27)
یه لحظه فکر کردم جدی گفتی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دنیای متفاوت جالبی دارن....
(sm50)
واس ما تبلیغ آلبوم یراحی میکنه ..
کلیپ واسه یراحی ساخته علیخانی
سینجول نشستی اهنگ ضبط کنی ؟ (sm2)
متاسفانه بعد از انتشار گسترده ماکت اهنگ بیقرار با صدای محسن چاووشی، حس و حال تمام کردن نسخه اصلی نیست، و فعلا کار بر روی آلبوم محسن اولویت بالاتری دارد(sm77)
ول کن بابا تازه بعد مدتها تی وی روشن کردم ..
اونم کی خواجه .. (sm3)
حتم رادیو میزنه دیگه منم میذارم ظبط شه ..
تاپیک چقد شلوغه امرو .. (sm59)
ما رمضون پارسال خیلی خوب بود تاپیک نصفه شبا کله سحر میریختیم این تو .. (sm59)
سلام بکس
منتظر ریلیز های سینجول هستیم (sm2)
اینجا 30 دقیقه دیگه(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی عسل(sm120)
چه تیتراژ مزخرفی خونده خواجه
مهدی یراحی جاش به شدت خالیه
به شبهه های من به اصل هستی (sm50)
از اولشم نسخه اصلی همین بود، دیده بود ر.یده اومد درستش کنه گفت ماکته (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو همه عکساش اون بالارو نگاه میکنه من نمیدونم (sm120)
اذان مغرب: 20:55 (sm74)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر علی بهادری نیومده ؟
اگه بابک جهانبخش می خوند می ترکوند
اذون زد (sm79)(sm2)
خوب نبود (sm98)
- (sm50)
وقتی که معلوم شد یراحی نیست گفتم که به هیچ وجه اهنگش نمیگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اتمسفره خاصی که یراحی واسه تیتراژ اخر در میاوردو کسی نمیتونه دربیاره.
تایید(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی جای خنده غم میشینه روی لبام ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)قربون اون لنگات بشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس (sm2)