ظاهرا اواخر شهریور یا اوایل پاییز موزیک ویدیوی جدید به کارگردانی زیگوارت پخش خواهد شد.دوستان نیومده از نفوس بد بپرهیزید
نمایش نسخه قابل چاپ
ظاهرا اواخر شهریور یا اوایل پاییز موزیک ویدیوی جدید به کارگردانی زیگوارت پخش خواهد شد.دوستان نیومده از نفوس بد بپرهیزید
ترانه جدیده یا همون تنهاییام هستش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه جدید هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ب احتمال زیاد اعتراف پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از لطفتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما bia2.com که 128 گذاشته! آلبوم کامل رو هم که نذاشته
حالا 320 و 128 مهم نیست، فقط اگر یه کم کیفیت بهتر بود عالی میشد...
واقعا؟ خیلی وقته به اون سایت نرفتم ... من سه سال پیش تو همون سایت 320 دانلود کردم (sm77) ... البته کل آلبوم رو گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahtaab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت 320 اورجینالش رو که دارم ... با نرم افزار spek امتحان میکنم و هر وقت مطمئن که شدم اصلیه واسه امیر میفرستم تا تو تاپیک اختصاصی سایت بزاره
امیدواریم سطح کار جدید از کارای آلبوم تجربه کن خیلی بالاتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن همینطوره از این چندتا دمو هم مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن با وجود این کنه بی شرف یه کار در سطح غرور پخش میشهنقل قول:
شاید اینطور باشه که شما میگی ... اما ما دوس داریم سطح کارای جدیدش از کارای آلبوم طرفدار و تقدیر و .... بالاتر باشه نه از آلبوم تجربه کن ... ما انتظار پیشرفت داریم نه پسرفت .. به قول دوستمون نفوس بد نمیزنم اما کاش میشد شادمهر عقلشو نده دست این و اون وگرنه امیدی بهش نیست ...نقل قول: