جز تو اندر نظرم هیچکسی می ناید
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
جز تو اندر نظرم هیچکسی می ناید
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی (sm81)
الان باورت شده من عمه ندارم؟ از صابر بپرس چندتا دارم (sm2) عمه مال مردمِ نباید روش غیرت داشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پسرم چیکار داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونه خیلی تلاش کردم ولی نمیتونه میفهمی نمیتونه
گفتی از لب بدهم کام عراقی روزی
وقت آن است که آن وعده وفا فرمایی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)
بیا که بی تو به جان آمدم از تنهایی
نماند صبر و مرا بیش از این شکیبایی (sm81)
دهنت... چه سریع مخابره میکنی (sm2)نقل قول:
باو لااقل آواتار محسن رو ادیت کن، زشته اینجوری عکس میگیری میفرستی (sm2) چهره ی محسن بد در میره (sm19)
مگه گفتم تو نداری، قبلا گفتی داری، ولی گفتی که خیلی دوسشون نمیداری واسه همین شوخی میکنیم (sm2)، ولی من دوسشون میدارم (sm19)(sm2)نقل قول:
میلاد تا نزدمت خودت از تاپیک برو بیرون... برو تاپیک غمکده پوریا اومده حالم بهتر شده دارم میگم میخندم اعصابمُ بهم نریز (sm102)
بیا که جان مرا بی تو نیست برگ حیات
بیا که چشم مرا بی تو نیست بینایی (sm81)
يه دوست حقيقي مثل بارون نيست كه بباره و قطع بشه...
يه دوست حقيقي مثل هواست اگرچه ممكنه ساكت باشه...
ولي هميشه كنارته...