اینا همشون مدل میبرن (sm50)کوفتشون بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا همشون مدل میبرن (sm50)کوفتشون بشه
میگن از هم جدا شدن از انا ایوانوویچ تو کشورش درخواست ازدواج کرده(sm120) میگن برادر دختره هم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)وثوق مث خفاش شب فقط شبا میاد در طول روز یبار میومد الان مطلبو زده بودیم
انا ایوانوویچ هم چیز توپیه(sm59)
تو تنیسورا ماریا شاراپووا و انا ایوانوویچ دافای خوبی هستن(sm51)
تایر مونیخ(sm3)
(sm2)بردن دمشون
منم از اینا می خوام (sm172)
استفن امل نمونه خیلی تکامل یافته ی فابرگاسه دارم دقت میکنم به صورتشون (sm59)
محسن کم مونده بود دستشو بذاره رو سینه شهاب عکس بگیره (sm2)
(sm172)کاش میشد برم اذربایجان نیکول اونجاس
زیادم مال نیست بدون ارایش و ویرایش عکس ، قیاقه معمولی داره (sm70)
01-Bi Sarzamin Tar Az Baad
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی من و تو رو (sm2)به ممه میگه باسن (sm2)
(sm2)توپ تنیسم باس صولتی باشه
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ يه كنجكاوي ساده (sm10)
خیلیه !
چرا البوم مجیدو نزدی سایت
بلاخره پاکت گِرمی رفت! دقیقأ سی و پنج روز دیگر برندگان دور دوم وکاندیدهای نهایی اعلام میشود. فعلأ نا گفته برای اولین بار در شش شاخه خواهد جنگید. امیدوارم حداقل در یک شاخه هم که شده به دور نهایی برسد وگرنه بدجوری شرمنده محبتهای شما عزیزانم خواهم شد(sm118)
خبرآنلاین هم زد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
مژده خبر مهم فوري مژده
حضرت امام زمان عليه السلام دارند ظهور ميكنند، همه مردم اماده باشند زيرا كه گروه سفياني (داعش) عمليات بزرگ خود را كليد زده است.
اين صفحه با دستور مستقيم حضرت امام زمان از هم اكنون تمامي فعاليات خود را لغو كرده و به دوره بعد (ظهور كبري) انتقال داده ميشوند.
اينجانب با دستور مستقيم حضرت و نظارت شخصي وي ارتش ٧ هزار نفري آخر الزمان را تعليم داده و براي ظهور اماده ميكنم.
مردم، مسئولين، جامعه آماده باشند.
روز موعود و ظهور كبري فرا رسيده است.
مردم اماده باشيد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودا به روستایی سفر کرد. زنی که مجذوب سخنان بودا شده بود، او را به خانه خود دعوت کرد. بودا پذیرفت .کدخدای روستا پریشان به نزد بودا آمد و گفت؛ شما نباید به منزل این زن بروید. این زن هرزه است.(sm50)
بودا به مرد گفت؛یکی از دستانت را به من بده. مرد با تعجب یکی از دستانش را در دست بودا گذاشت. بودا گفت : حالا شروع کن به کف زدن.
مرد گفت چنین چیزی میسر نیست.
بودا جواب داد؛ این نیز همینطور است. هیچ زنی به تنهایی قادر به هرزگی نیست، مگر اینکه مردان روستا نیز هرزه باشند.
برو و به جای نگرانی برای من، نگران خودت و مردان دهکده ات باش..
لینک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر؟(sm120)
حسین؟؟(sm120)
اکبر؟؟(sm120)
امین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر؟(sm120)
بارسا بزن جون مادرت (sm25)
این سایتِ قمار(sm120)چرا درخواست میدی پولتو بزنه به حساب نمیزنه!!
پولو بالا نکشن(sm30)
زد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکو (sm3)
من ی پورتو و بارسا مونده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر؟؟(sm120)نقل قول:
6 تا درست شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا مونده که 2 تاش در جریانه (sm25)
من یه بار زدم ریختن به حساب...ولی درکل خودم هر چی داشتم باختم نیازی به اونکار نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین ؟ (sm120)
اکبر ؟(sm120)
حسین ؟ (sm120)
برا من 7 تا درست شد.. بارسا و پورتو مونده(sm81)نقل قول:
اخه من از جمعه زدم هنوز عکس العمل نشون ندادن(sm70)نقل قول:
مارسی؟(sm120)نقل قول:
ها اونم هس (sm120)نقل قول: