زن حرام است
نمایش نسخه قابل چاپ
زن حرام است
من زبون همه پسرا رو میفهمم
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من دام پزشکم :| -_-
این جکهاتون باعث رنجش من و هواداران کامران رسول زاده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه میدونم دارید شوخی میکنید اما ناراحت کنندست(sm10)
الکی مثلا من طرفدار کامران رسول زادم(sm120)
اون اجرای زندش با شاهرخم حرف نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقیش همش کار مجید دیگه؟؟(sm118)
امیر بنش کن . مکارم اکانت سجادو هک کرده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اجراشم خیلی باحالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگساز که خودشه تنظیم مجید(sm118)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمان ماده شمر تو کی حمله میکنند
بر این حسین منزوی خفته در دلم
ای سگ به روح بخت من از انتخاب تو
(sm50)
الکی مثلا من اکبرم (sm120)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]